O νικητής.

Nικητής ο Zου στο ψηφιακό GP του Μπαχρέιν

3.876 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2020)

Αφού κανονικοί αγώνες δεν μπορούν να γίνουν, η F1 διοργάνωσε ένα ψηφιακό Grand Prix όπου πήραν μέρος κάποιοι από τους οδηγούς, simracers και αθλητές από όλο τον κόσμο.

Mε τους πραγματικούς αγώνες να έχουν ανασταλεί και με σκοπό να καλυφθεί το σχετικό κενό στο Πρωτάθλημα, η F1 σε συνεργασία με την Veloce Esports διοργάνωσε το Virtual Bahrain
GP. Σε αυτό συμμετείχαν simracers και αθλητές από όλο τον κόσμο, αλλά και πραγματικοί οδηγού αγώνων, όπως οι Εστέμπαν Γκουτιέρεθ, Στόφελ Βαντούρν, Νίκο Χούλκενμπεργκ, Λάντο Νόρρις, Νίκολας Λατίφι, Τζόνι Χέρμπερτ και Φίλιπ Ενγκ.

Την νίκη στο ψηφιακό Grand Prix του Μπαχρέιν, που ήταν αρκετά επεισοδιακό λόγω τεχνικών προβλημάτων, κατέκτησε ο 20χρόνος Κινέζος δοκιμαστής της Renault, Γκουανιού Ζου, ο οποίος
προσπέρασε τον οδηγό της BMW στο DTM, Φίλιπ Ενγκ, που είχε την pole position, αλλά τερμάτισε τρίτος χάνοντας και τη δεύτερη θέση από τον αναπληρωματικό οδηγό της Mercedes, τον Στόφελ Βαντούρν.

Η Formula 1 επιβεβαίωσε πως τα ψηφιακά Grand Prix θα επιστρέψουν σε 2 εβδομάδες με τον «αγώνα» του ¶λμπερτ Παρκ στην Αυστραλία.

PEIRAIOS LEASING
moto