Ντεμπούτο την 1η Ιουνίου θα κάνει το νέο Lexus RX
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ντεμπούτο την 1η Ιουνίου θα κάνει το νέο Lexus RX

2.648 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2022)

Το νέο RX, το best seller της Lexus στις ΗΠΑ, θα κάνει ντεμπούτο για την παγκόσμια αγορά την 1η Ιουνίου.

Ιδού όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Το RX είναι αυτή την στιγμή το best seller μοντέλο της Lexus στις Ηνωμένες Πολιτείες και για αυτό η Lexus γνωρίζει ότι πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει το SUV ανταγωνιστικό σε μια κατηγορία που σημειώνει υψηλές πωλήσεις στην χώρα. Τώρα λοιπόν, η Lexus είναι σε θέση να παρουσιάσει την πρώτη εικόνα teaser της νέας γενιάς η οποία πρόκειται να κάνει ντεμπούτο την 1η Ιουνίου. Θυμίζουμε πως το τωρινής γενιάς RX έκανε ντεμπούτο το 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πιο κοφτερό και μοντέρνο σχεδιαστικά

Από την teaser εικόνα μπορούμε να διαπιστώσουμε πως ο πρόβολος του αυτοκίνητου είναι σημαντικά διαφοροποιημένος και υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας που έχουμε δει στο μικρότερο ΝΧ. Εκτός της πιο μοντέρνας γρίλιας, τα LED φώτα είναι πιο κοφτερά σε σχέση με πριν ενώ ο μπροστινός προφυλακτήρας θα είναι πιο σπορτίφ σε σχέση με πριν.

Αν και δεν υπάρχουν φωτογραφίες για το πίσω μέρος του RX, περιμένουμε πως το αυτοκίνητο θα υιοθετήσει ριζοσπαστική σχεδίαση, κρατώντας πάντως κάποια θεμελιώδη χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων.

Mε οθόνη 12,3 ιντσών στο εσωτερικό

Όσον αφορά στο εσωτερικό, το νέο Lexus RX θα εξοπλιστεί με το νέο σύστημα infotainment της μάρκας με την οθόνη των 12,3 ιντσών που έχουμε δει τόσο στο NX όσο και στο πρόσφατα ανανεωμένο UX. Πλήρης θα είναι φυσικά η σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
test center