Για «γάμο» του Esteban Ocon με τη Renault κάνουν λόγω δημοσιεύματα από το εξωτερικό!

Ocon αντί Hulkenberg στη Renault;

2.698 Επισκέψεις στο άρθρο (28/8/2019)

Για «γάμο» του Esteban Ocon με τη Renault κάνουν λόγο δημοσιεύματα από το εξωτερικό!


Ξανά στο προσκήνιο της Formula 1 έρχεται ο  Esteban Ocon, ο οποίος μετά τη σύνδεσή του με την ομάδα της Mercedes, ως πιθανός αντικαταστάτης του Valtteri Bottas, έρχεται τώρα να απασχολήσει την ομάδα της Renault για τη σεζόν του 2020.
 
Ο Γάλλος οδηγός σύμφωνα με όσα αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα είναι ο εκλεκτός της γαλλικής ομάδας προκειμένου να αντικαταστήσει το Nico Hulkenberg, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται με το πέρας του τρέχοντος πρωταθλήματος.
 
Σύμφωνα με τα ίδια μέσα, αν και ο Ocon ήταν το φαβορί για να πάρει τη θέση του Valtteri Bottas στην Mercedes, η γερμανική ομάδα πρόκειται εν τέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Φιλανδό. Ως εκ τούτου Ocon θα είναι ελεύθερος, με τους ανθρώπους της Renault να βλέπουν στο πρόσωπό του τον ιδανικό teammate για τον Daniel Ricciardo. Μάλιστα ένα από τα θετικά του Ocon, είναι πως θα κοστίσει λιγότερο σε σχέση με τον Hulkenberg.
 
Βεβαίως μέχρι στιγμής μιλάμε μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς τίποτα δεν έχει συμβεί στην πράξη. Το μόνο σίγουρο είναι πως η απόφαση της Mercedes, με την παραμονή ή όχι του Bottas είναι αυτή που θα κρίνει τις κινήσεις των υπόλοιπων ομάδων.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως ο Nico Hulkenberg ο οποίος έχει συγκεντρώσει μόλις 17 βαθμούς στα μέσα της σεζόν, δεν αποκλείεται τη νέα σεζόν αν είναι ένας από τους δύ οδηγούς της Haas, αλλά και αυτό μένει να φανεί.    

peugeot
OPEL