Opel Mokka Electric: Νέο όνομα, με 156 άλογα & μεγαλύτερη αυτονομία

Opel Mokka Electric: Νέο όνομα, με 156 άλογα & μεγαλύτερη αυτονομία

2.345 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2022)

To Opel Mokka-e μετονομάζεται σε Mokka Electric, έχει πλέον περισσότερη ιπποδύναμη και μπορεί να κινηθεί ηλεκτρικά για 406 χιλιόμετρα.

Τέλος το Mokka-e, καλωσήρθες Mokka Electric

Πιο ισχυρό και πιο αποδοτικό γίνεται το ηλεκτρικό Opel Mokka, το οποίο μάλιστα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Opel παύει να ονομάζεται ως Mokka-e και υιοθετεί νέο όνομα. Καλωσορίστε το αναβαθμισμένο Opel Mokka Electric.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

20% μεγαλύτερη αυτονομία

H Opel ανακοινώνει πως το ηλεκτρικό Mokka εξοπλίζεται πλέον με μεγαλύτερη μπαταρία 54 kWh (από 50 kWh πριν), η οποία είναι σε θέση να προσφέρει έως και 406 αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας (WLTP), μια αύξηση της τάξης του 20% σε σχέση με πριν (ήταν 338 χιλιόμετρα). Όπως συμβαίνει με όλα τα πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα Opel, η μπαταρία 54 kWh του Mokka Electric είναι πρακτικά τοποθετημένη στο κάτω μέρος του αμαξώματος. Έτσι, δεν μειώνεται ο χώρος των επιβατών ή ο χώρος του πορτ-μπαγκάζ, ενώ το χαμηλό κέντρο βάρους του οχήματος αυξάνει την ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση.

Μειωμένη κατανάλωση και με περισσότερη ισχύ

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μηχανικοί της Opel, όχι μόνο κατάφεραν να προσφέρουν στο μοντέλο μεγαλύτερη μπαταρία αλλά σύμφωνα με την Opel, κατάφεραν να μειώσουν την κατανάλωση σε 15.2 kWh/100χλμ και να αυξήσουν την ιπποδύναμη από 136 σε 156 άλογα. Ως αποτέλεσμα της αύξησης της ισχύος, η μάρκα ανακοινώνει πως το 0-100χλμ./ώρα πετυχαίνεται σε κάτω από 10 δευτερόλεπτα και πως η μέγιστη τελική ταχύτητα παραμένει περιορισμένη στα 150 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ELASTIKA 2024
OPEL