3 φωτογραφίες »

Το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που ανοίγει μόνο του την πίσω ηλεκτρική πόρτα για να μπεις και για να κλείσει αφού κάτσεις, αρκεί μια σχετική χειρονομία σου!

Από αυτόματες πόρτες έως μασάζ στις γάμπες

37.418 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα αόρατο χέρι σου ανοίγει την πόρτα
Η Mercedes-Maybach S-Class είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που ανοίγει μόνο του την πίσω ηλεκτρική πόρτα για να μπεις, αν αυτό φυσικά είναι επιτρεπτό από το σχετικό έλεγχο με κάμερες και ραντάρ. Το άνοιγμα της πόρτας μπορεί να γίνει από εσένα με το πάτημα του ειδικού κουμπιού στο σοφιστικέ κλειδί ή από τη θέση του οδηγού. Για να κλείσει η πόρτα αφού κάτσεις, αρκεί μια σχετική χειρονομία σου! Οι 3D λέιζερ κάμερες αναγνωρίζουν την κατεύθυνση των ματιών, χειρονομίες του χεριού και τη… γλώσσα του σώματος , που γίνονται αρωγοί σε μια σειρά αυτοματισμών…
 

Το φως ακολουθεί τις κινήσεις σου
Ας πούμε πως κάθεσαι στο πίσω δεξί κάθισμα και διαβάζεις την εφημερίδα σου με το LED σποτάκι να φωτίζει το σημείο που θες. Ξαφνικά θες να ψάξεις κάτι στην τσάντα σου που είναι στο διπλανό κάθισμα. Το spot light θα ακολουθήσει την κίνηση του σώματος και θα ρίξει φως στη σκοτεινή πλευρά που θες να φωτίσεις…

Η Mercedes-Maybach S-Class προσφέρει ένα μοναδικό άρωμα για το εσωτερικό

Η Mercedes-Maybach S-Class προσφέρει ένα μοναδικό άρωμα για το εσωτερικό

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Αποκλειστική μυρωδιά
Τα περισσότερα μοντέλα της Mercedes-Benz διαθέτουν ένα δοχείο που συνδέεται με τον κλιματισμό για να εγχύσει στην καμπίνα ένα συγκεκριμένο άρωμα, εάν το επιθυμείς. Το άρωμα είναι είτε ένα που προμηθεύει η Mercedes με βάση διάφορα θέματα από τα οποία μπορείς να επιλέξεις ή κάποιο που προτιμάς. Η Mercedes-Maybach S-Class όμως προσφέρει ένα μοναδικό άρωμα διαθέσιμο για τους ιδιοκτήτες. Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι μυρίζει σαν πακέτο με μωβ χαρτονομίσματα.
 
Mασάζ στις… γάμπες και φυσικοθεραπεία!
Το πακέτο Executive Rear Seat Plus μετατρέπει τον πίσω χώρο της Mercedes-Maybach S-Class σε δωμάτιο με δύο… θρόνους. Αυτοί, εκτός από τη διαμόρφωσή τους σε σχεδόν κρεβάτι, όπως τα First Class καθίσματα των αεροπορικών εταιρειών σε διηπειρωτικές πτήσεις, προσφέρουν μασάζ στις γάμπες, αλλά και θερμαινόμενο πάνελ το οποίο καταπραΰνει τους πόνους σε αυχένα και ώμους. Φυσικά, όπως και στις «απλές» S-Class, οι πίσω επιβάτες έχουν τους δικούς τους μετωπικούς αερόσακους. Συνολικά υπάρχουν 18 αερόσακοι.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
(κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

FORD E-TRANSIT
OPEL