5 φωτογραφίες »

Αυτό είναι το νέο μονοθέσιο της Alpine για τη σεζόν του 2021 στη Formula 1.

Παρουσιάστηκε το μονοθέσιο της Alpine F1

2.289 Επισκέψεις στο άρθρο (3/3/2021)

Η Alpine F1 προχώρησε στην επίσημη αποκάλυψη του μονοθέσιού της για τη σεζόν του 2021 στη Formula 1, προχωρώντας φυσικά σε πολλές αλλαγές σε σχέση με την εμφάνιση που είχε το περσινό μονοθέσιο της Renault.


Όπως μπορούμε να δούμε το μπλε, το λευκό και το κόκκινο είναι τα χρώματα που χαρακτηρίζουν το αγωνιστικό αυτοκίνητο, το οποίο θα οδηγηθεί από τους Εστεμπάν Οκόν και Φερνάντο Αλόνσο. Μάλιστα η γαλλική ομάδα αποκάλυψε πως ο Ισπανός οδηγός θα είναι σε θέση να δοκιμάσει το μονοθέσιο πριν από τη σεζόν που ξεκινά στις 28 Μαρτίου.
 
Θυμίζουμε πως ο Αλόνσο πριν από λίγο διάστημα είχε μεταφερθεί τραυματισμένος στο νοσοκομείο, καθώς κατά τη διάρκεια προπόνησης που έκανε με ποδήλατο είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο. Όμως ο επικεφαλής της Alpine, Laurent Rossi, επιβεβαίωσε ότι η κατάσταση της υγείας του Αλόνσο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντα του και φυσικά να συμμετάσχει κανονικά στις δοκιμές πριν την έναρξη της σεζόν.
 
Επιστρέφοντας στο μονοθέσιο αξίζει να σημειωθεί πως ονομάζεται A521 και ουσιαστικά αποτελεί μία εξελιγμένη έκδοση του περσινού μονοθέσιου της Renault RS20. Μάλιστα το όνομα της Renault και της τεχνολογία e-tech που συναντούμε σε πολλά οδικά μοντέλα της μάρκας φιλοξενούνται στο πλαϊνό μέρος του αγωνιστικού αυτοκινήτου πίσω από το κεφάλι του οδηγού.

Toyota
Audi