Περιπολικό με φυσικό αέριο για την ΕΛ.ΑΣ.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Περιπολικό με φυσικό αέριο για την ΕΛ.ΑΣ.

9.747 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2017)

Η Ελληνική Αστυνομία εμπλούτισε χθες το στόλο της με μια Skoda Octavia G-Tec διπλού καυσίμου -βενζίνη και φυσικό αέριο-, προσφορά της Kosmocar και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου.

Η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε χθες το πρωί, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, περιπολικό όχημα το οποίο είναι πρόσφορα των εταιριών Kosmocar και Δημόσια Επιχείρηση Αερίου, με τη συμβολή της «Συμμαχία για την Ελλάδα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πρόκειται για μια Skoda Octavia G-Tec διπλού καυσίμου -φυσικού αερίου και αμόλυβδης βενζίνης- (Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή ΕΔΩ), το οποίο διατέθηκε για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Α` Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής. Επιπλέον η ΔΕΠΑ ανέλαβε την τροφοδοσία του νέου περιπολικού με φυσικό αέριο, για χρονικό διάστημα 6 μηνών, ενώ τη συντήρηση του για τρία χρόνια αναλαμβάνει η Kosmocar.
 

Το όχημα παρέλαβαν συμβολικά ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Kosmocar, Στήβεν Σίρτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΠΑ, Θεόδωρος Κιτσάκος και Δημήτριος Δημητριάδης, αντίστοιχα, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της «Συμμαχία για την Ελλάδα», Γιώργος Καλούδης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
Audi