Η εικόνα teaser του μοντέλου.

Phantom για τα 115 χρόνια της Rolls-Royce

1.498 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2019)

Η Rolls-Royce και η RM Sothebys αποκάλυψαν ότι μία αποκλειστική Rolls-Royce Phantom θα δημοπρατηθεί το φθινόπωρο στο πλαίσιο των εορτασμών των 115ων γενεθλίων της βρετανικής εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων.

Παράλληλα, μία εικόνα teaser της επερχόμενης μοναδικής Phantom δημοσιεύτηκε επίσημα προκειμένου να μας βάλει στο κλίμα για το πώς περίπου θα είναι το πολυτελές αυτοκίνητο. Σε αυτή φαίνεται πως το όχημα θα είναι βαμμένο σε κόκκινο χρώμα, ωστόσο άλλες λεπτομέρειες για το εξωτερικό μέρος δεν γίνονται ορατές. Εκτός βέβαια από το μεταλλικό φινίρισμα στα πλαίσια των παραθύρων.
 
Το εσωτερικό δεν απεικονίζεται κάπου, ωστόσο σύμφωνα με την Rolls-Royce, χαρακτηρίζεται ως ένα «δερμάτινο έργο τέχνης». Η παρουσία του κόκκινου εξωτερικού χρώματος μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Rolls-Royce πιθανότατα θα προσφέρει μια σειρά κόκκινων χαρακτηριστικών σε όλο το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Η καμπίνα θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει ειδικά λογότυπα, αφού θα πρόκειται για ένα μοναδικό μοντέλο.
 
Προφανώς και η συγκεκριμένη δημοπρασία θα προσελκύσει ανθρώπους με… «βαθιές» τσέπες, χωρίς ωστόσο να υπάρχει μέχρι στιγμής κάποια εκτίμηση για το που περίπου θα κυμανθούν τα ποσά κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας.  Αν αναλογιστούμε όμως το κόστος μιας κανονικής Rolls-Royce, τότε δεν αποκλείεται η τιμή της ειδικής Phantom να αγγίξει και γιατί όχι να ξεπεράσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Toyota
peugeot