Αναμένεται έως το τέλος του 2022 τα πρατήρια FISIKON CNG να φτάσουν τα 34.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αναμένεται έως το τέλος του 2022 τα πρατήρια FISIKON CNG να φτάσουν τα 34.

Όλα τα πρατήρια CNG στην Ελλάδα: 22 σημεία σε 10 νομούς

55.668 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2022)

Στα 22 σημεία ανεφοδιασμού CNG έχουν φτάσει τα πρατήρια με φυσικό αέριο στην Ελλάδα, μετά τις τελευταίες προσθήκες του δικτύου της ΔΕΠΑ. Βρείτε που βρίσκονται όλα τα πρατήρια.

Η ΔΕΠΑ έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια, συντονισμένες προσπάθειες για να ανοίξει το «δρόμο» της αεριοκίνησης στην Ελλάδα και δεν σταματά να σχεδιάζει την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου πρατηρίων στις βασικές ελληνικές πόλεις. Αυτή τη στιγμή, ο εφοδιασμός των επαγγελματικών και I.X. οχημάτων με CNG γίνεται από τα 22 πρατήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Λαμία, Βόλο, Ιωάννινα, Κοζάνη, Λάρισα, Σχηματάρι και Χαλκίδα τα οποία και καλύπτουν έτσι τους βασικούς άξονες της χώρας: Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα, Αθήνα-Ιωάννινα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Το CNG είναι το οικονομικότερο και αποδοτικότερο καύσιμο κίνησης Το CNG είναι το οικονομικότερο και αποδοτικότερο καύσιμο κίνησης 

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του συμπιεσμένου φυσικού αερίου σε σχέση με άλλα «ανταγωνιστικά» καύσιμα είναι αξιοσημείωτα, καθιστώντας άκρως ελκυστική την αγορά νέων μοντέλων αυτοκινήτων με CNG ή τη μετατροπή του συμβατικού κινητήρα σε κινητήρα αερίου. Το CNG είναι το οικονομικότερο και αποδοτικότερο καύσιμο κίνησης καθώς είναι προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση σε σχέση με όλα τα συμβατικά καύσιμα.
Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
skoda