Προ των πυλών το νέο Skoda Slavia

Προ των πυλών το νέο Skoda Slavia

4.421 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2021)

Η Skoda ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην τεράστια αγορά της Ινδίας ένα νέο σεντάν με μεγάλη απόσταση από το έδαφος, ώστε να μπορεί να κινηθεί εύκολα στους κακοτράχαλους δρόμους της χώρας. Το όνομά του θα είναι Slavia.

Tην πρώτη επίσημη teaser εικόνα του νέου Slavia αποκάλυψε η Skoda. Tο αυτοκίνητο αυτό θα γίνει το δεύτερο μοντέλο της τσέχικης φίρμας που θα προσφερθεί στην Ινδία και δανείζεται το όνομά του από τα πρώτα ποδήλατα που κατασκευάστηκαν από τους ιδρυτές της εταιρείες στα τέλη του 1800.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Υπερυψωμένο σεντάν

Θα λέγαμε ψέματα εάν λέγαμε πως μπορούμε να βγάλουμε κάποιο ασφαλές συμπέρασμα για την σιλουέτα που θα έχει το αυτοκίνητο, μέσα από την teaser εικόνα. Eυτυχώς, κατάσκοποι έχουν «συλλάβει» το μοντέλο να δοκιμάζεται, και παρά το βαρύ καμουφλάζ που είχε πάνω του, δεν μπορούσε να κρύψει το γεγονός το σεντάν αμάξωμά του θα έχει μεγάλη απόσταση από το έδαφος, ώστε να μπορεί να κινηθεί εύκολα στους κακοτράχαλους δρόμους της χώρας. 
 

Με δύο βενζινοκινητήρες εώς 150 άλογα

Το νέο Slavia αναμένεται να βασιστεί πάνω στη MQB-Α0-ΙΝ πλατφόρμα του VW Group που χρησιμοποιεί επίσης το Kushaq, το SUV της φίρμας που προσφέρεται στην Ινδία. Η γκάμα των μοτέρ αναμένεται να αποτελείται από έναν 1.000άρη κινητήρα βενζίνης 115 ίππων και έναν 1.500άρη 150 ίππων σε συνδυασμό με ένα 6άρι μηχανικό, ένα αυτόματο 6 σχέσεων κιβώτιο ή ένα 7άρι διπλού συμπλέκτη.
 

Σύντομα το ντεμπούτο του

To Slavia θα είναι μικρότερο από την Octavia και την Superb που προσφέρονται επίσης στην Ινδία. Η Skoda δεν έχει ανακοινώσει πότε θα γίνει το ντεμπούτο του, υπολογίζουμε ωστόσο πως θα το δούμε μέσα στους επόμενους μήνες, πριν έρθει το 2022.

Nέο σεντάν για την Skoda
- Με μεγάλη απόσταση από το έδαφος
- Μόνο σε βενζίνη
- Έρχεται πριν το τέλος του έτους
Είναι η Skoda η μάρκα με τα καλύτερα και πιο πρακτικά σεντάν της αγοράς; Mήπως αυτός ο τίτλος ταιριάζει στην Toyota ή σε κάποια άλλη μάρκα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER