To 2017 έκλεισε με σημαντική αύξηση πωλήσεων.

Αναλυτικά οι πωλήσεις αυτοκινήτων για το 2017

33.146 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι πωλήσεις αυτοκινήτων για το 2017 σημείωσαν αύξηση κατά 11,7 % σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Δείτε τώρα: Ποια μάρκα ήταν η πρώτη σε πωλήσεις; Ποιο το αγαπημένο μοντέλο του αγοραστικού κοινού; Βενζίνη ή diesel;

Μετά από την δύσκολη περίοδο ύφεσης που πέρασε, η ελληνική αγορά αυτοκινήτου σημειώνει ανοδική πορεία για άλλη μια χρονιά (είναι η 5η κατά σειρά, ωστόσο και η πιο σημαντική) επιτρέποντάς μας έτσι να βλέπουμε το μέλλον με μικρή αισιοδοξία. Συγκεκριμένα, οι συνολικές πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων έκλεισαν στις 88.083 μονάδες, νούμερο κατά 11,7% μεγαλύτερο σε σχέση με το περσινό των 78.873 μονάδων. Πρώτη εταιρεία σε πωλήσεις ήταν η Toyota και πιο αγαπημένο μοντέλο το Yaris, ωστόσο πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει να δούμε τα επιμέρους στοιχεία.

Για το λόγο αυτό σε αυτές τις σελίδες αναλύουμε τις πρωτιές των μαρκών και των μοντέλων χωρισμένα σε πωλήσεις ιδιωτών και πωλήσεις εταιρικών αυτοκινήτων, αποκαλύπτουμε ποιο καύσιμο είναι το δημοφιλέστερο στους ιδιώτες και στις εταιρείες και προσπαθούμε να εξηγήσουμε το φαινόμενο των SUV  που πλέον αποκτούν σημαντικό μερίδιο αγοράς.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ford
SEAT