Ράλι Σουηδίας: Εμφατική νίκη για Rovanpera και Toyota
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ράλι Σουηδίας: Εμφατική νίκη για Rovanpera και Toyota

4.589 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2022)

Ο Kalle Rovanpera πήρε την τρίτη του νίκη της καριέρας του στο WRC και απέκτησε διαφορά 14 βαθμών από τον δεύτερο στην βαθμολογία των Οδηγών.

Nίκη Rovanpera στα χιόνια της Σουηδίας

Ο Kalle Rovanpera πήρε μια εμφατική νίκη στο Ράλι Σουηδίας σήμερα το μεσημέρι που τον έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κατάταξη των Οδηγών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Rovanpera

Πέντε διαφορετικοί οδηγοί βρέθηκαν στην πρώτη θέση πριν ο 21χρονος Φινλανδός αναλάβει την πρωτοπορία πάνω στο χιόνι και τον πάγο. Ο Rovanpera πήρε τη νίκη με 22 δευτερόλεπτα διαφορά, αφού ο teammate στην Toyota Elfyn Evans βγήκε εκτός αγώνα και προηγείται πλέον με 14 βαθμούς μετά από τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο καλοί, ειδικά ξεκινώντας πρώτοι την Παρασκευή. Έπρεπε να κάνουμε πολύ δουλειά, αλλά πρέπει να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά και το αυτοκίνητο δούλευε τέλεια όλη την ώρα - νιώθω πολύ πιο σίγουρος τώρα» δήλωσε ο Rovanpera.

Δεύτερος ο Neuvill, τρίτος ο Lappi

Ο Thierry Neuville εκμεταλλεύτηκε την εγκατάλειψη του Evans για να τερματίσει δεύτερος με Hyundai i20 N, ενώ τρίτος ο Esapekka Lappi, ακολούθησε στην τρίτη θέση, στην πρώτη του παρουσία με την Toyota μετά από τρία χρόνια απουσίας

Συνέχεια του άρθρου >>>
LINGLONG VS TRAZANO
test center