
Ράλι Σουηδίας: Εμφατική νίκη για Rovanpera και Toyota
Ο Kalle Rovanpera πήρε την τρίτη του νίκη της καριέρας του στο WRC και απέκτησε διαφορά 14 βαθμών από τον δεύτερο στην βαθμολογία των Οδηγών.
Nίκη Rovanpera στα χιόνια της Σουηδίας
Ο Kalle Rovanpera πήρε μια εμφατική νίκη στο Ράλι Σουηδίας σήμερα το μεσημέρι που τον έφερε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κατάταξη των Οδηγών.
Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Rovanpera
Πέντε διαφορετικοί οδηγοί βρέθηκαν στην πρώτη θέση πριν ο 21χρονος Φινλανδός αναλάβει την πρωτοπορία πάνω στο χιόνι και τον πάγο. Ο Rovanpera πήρε τη νίκη με 22 δευτερόλεπτα διαφορά, αφού ο teammate στην Toyota Elfyn Evans βγήκε εκτός αγώνα και προηγείται πλέον με 14 βαθμούς μετά από τους δύο πρώτους αγώνες της χρονιάς.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσαμε να είμαστε τόσο καλοί, ειδικά ξεκινώντας πρώτοι την Παρασκευή. Έπρεπε να κάνουμε πολύ δουλειά, αλλά πρέπει να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος. Η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά και το αυτοκίνητο δούλευε τέλεια όλη την ώρα - νιώθω πολύ πιο σίγουρος τώρα» δήλωσε ο Rovanpera.
Δεύτερος ο Neuvill, τρίτος ο Lappi
Ο Thierry Neuville εκμεταλλεύτηκε την εγκατάλειψη του Evans για να τερματίσει δεύτερος με Hyundai i20 N, ενώ τρίτος ο Esapekka Lappi, ακολούθησε στην τρίτη θέση, στην πρώτη του παρουσία με την Toyota μετά από τρία χρόνια απουσίας
Πρώτος στο Power Stage ο Tanak
Ο Ott Tänak κέρδισε το Wolf Power Stage για πήρε πέντε πόντους με το i20, ο Rovanpera πήρε τέσσερις τερματίζοντας δεύτερος, με το Neuville να τερματίζει τρίτος. Ο Katsuta πήρε δύο πόντους με την τέταρτη θέση που πήρε με το GR Yaris και έναν πόντο πήρε ο Breen με Ford Puma.
WRC2: Νίκη για τον Mikkelsen
O Andreas Mikkelsen πήρε τη νίκη στην κατηγορία WRC2 με Skoda Fabia Evo. Aυτή είναι η δεύτερη νίκη του σε δύο αγώνες.



Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


