Ακρόπολις: Από 10 ευρώ τα εισιτήρια στην υπερειδική του ΟΑΚΑ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ακρόπολις: Από 10 ευρώ τα εισιτήρια στην υπερειδική του ΟΑΚΑ

3.378 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2022)

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 παρουσιάστηκε επίσημα, ανακοινώνοντας όλες τις ειδικές διαδρομές, αλλά και την υπερειδική διαδρομή που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, όπου το κόστος του εισιτηρίου ξεκινά από τα 10 ευρώ.

Στο ΟΑΚΑ η παρουσίαση

Στο κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το χώρο από όπου θα ξεκινήσει το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με μια φαντασμαγορική υπερειδική διαδρομή στις 8 Σεπτεμβρίου, φιλοξενήθηκε η παρουσίαση της φετινής διοργάνωσης, η οποία θα αποτελέσει το σπουδαιότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Ελλάδα. Το παρών στην παρουσίαση, πέραν του Υφυπουργού Αθλητισμού και Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, Λευτέρη Αυγενάκη, έδωσαν πολλά στελέχη της κυβέρνησης, όπως και μέλη της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Παρόντες φυσικά και πολλά στελέχη χορηγών που χαιρέτησαν την εκδήλωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τρεις νέες ειδικές διαδρομές

Από κει και πέρα το καθαρά αγωνιστικό μέρος του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 παρουσίασαν η Αλυτάρχης του αγώνα, κ. Ανίτα Πασαλή, με τον βετεράνο οδηγό αγώνων, «Στρατισίνο», κατά κόσμον, Στράτη Χατζηπαναγιώτου. Οι ίδιοι αποκάλυψαν τρεις προσθήκες, και συγκεκριμένα της γνωστής ειδικής διαδρομής «Χαρβάτι» (14,02 χλμ.) στην Κορινθία, της Ε.Δ. «Λειβαδιά» (21,21 χλμ.), γνωστής ως «Ευαγγελίστρια» τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και μιας διαδρομής που θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά. Πρόκειται για τη «Δάφνη», στο Δήμο Τανάγρας, με μήκος 17,45 χλμ. Αναλυτικότερες λεπτομέρειες για το ωράριο του αγώνα θα ανακοινωθούν άμεσα.

Από 10 ευρώ τα εισιτήρια στο ΟΑΚΑ

Σε ότι αφορά την υπερειδική που θα γίνει στο ανοιχτό γήπεδο του ΟΑΚΑ, αυτή θα λάβει χώρα σε ασφάλτινη διαδρομή μήκους περίπου 2 χιλιομέτρων, όπου τα πληρώματα θα αγωνίζονται ανά δυάδες. Μάλιστα τα εισιτήρια για όσους ενδιαφέρονται να κλείσουν θέση έχουν ήδη κυκλοφορήσει. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 10 ευρώ και διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμα viva.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green