Ρεκόρ Γκίνες για το MX-5: Μαζεύτηκαν 707 Miata σε μία πίστα
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ρεκόρ Γκίνες για το MX-5: Μαζεύτηκαν 707 Miata σε μία πίστα

1.997 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2022)

Στην πίστα της Modena μαζεύτηκαν 707 Miata και κατάφεραν να σημειώσουν νέο ρεκόρ Γκίνες, ύστερα από 9 χρόνια.

Νέο ρεκόρ Γκίνες

Τo Mazda MX-5 είναι για πολλούς το πιο θρυλικό και σημαντικότερο roadster που έχουμε δει στους δρόμους και δεν είναι τυχαίο πως το μοντέλο έχει φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο. Αυτό απεδείχθη πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 18 Σεπτεμβρίου, στην πίστα της Modena, όταν μαζεύτηκαν εκεί 707 Μiata και έκαναν ρεκόρ Γκίνες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Όλα τα Miata... στην πίστα

Στην πίστα μαζεύτηκαν MX-5 από όλη την Ευρώπη, ανεξαρτήτως της γενιάς τους και ανεξάρτητα εάν αυτά βρισκόντουσαν ακόμη στην εργοστασιακή τους μορφή ή είχαν τροποποιηθεί. Ανάμεσα στους ειδικούς καλεσμένους της εκδήλωσης ήταν ο μηχανικός Nobuhiro Yamamoto, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των Miata NC και ND. Παρόντες ήταν η Elisa Artioli, η κόρη του πρώην ιδιοκτήτη των Lotus και Bugatti, κ. Romano Artioli και φυσικά ένας κριτής του οργανισμού Γκίνες για να κατοχυρώσει το αποτέλεσμα.

To προηγούμενο ρεκόρ ήταν 683 αυτοκίνητα

Το προηγούμενο ρεκόρ είχε σημειωθεί το 2013 στην Ολλανδία όταν μαζεύτηκαν εκεί 683 αυτοκίνητα. Εννέα χρόνια αργότερα, οι διοργανωτές κατάφεραν να μαζέψουν 24 περισσότερα αυτοκίνητα, σημειώνοντας ένα ρεκόρ που θα είναι δύσκολο να καταρριφθεί. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
Audi