• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Oι δύο άνδρες σε παλιότερο στιγμιότυπο.

Rosberg: O Vettel σε ρόλο «Βarrichello»

1.930 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2019
 

Έκπληκτος έμεινε ο Rosberg από τον βοηθητικό ρόλο που είχε ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Vettel στο Βέλγιο ώστε να πετύχει την πρώτη του νίκη ο Lerclerc. Διαβάστε τι είπε.

Σχόλια που θα συζητηθούν έκανε μια ακόμη φορά ο Νico Rosberg στο προσωπικό του κανάλι στο Youtube όταν σχολίασε τον τελευταίο αγώνα της Formula 1 στην πίστα του Spa. Εκεί αναδείχθηκε νικητής στο νήμα ο Charles Lerclerc καθώς κατάφερε να πάρει την καρό σημαία πριν ο Lewis Hamilton προλάβει να βρεθεί στο «κιβώτιό» του και τον περάσει.

Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής με την Mercedes το 2016 έκρινε ότι ο Leclerc πήρε την νίκη χάρη στην καλή δουλειά που έκανε ο Vettel στο να καθυστερήσει τον Βρετανό, δίνοντας την δυνατότητα στον Μονεγάσκο να φτιάξει μια διαφορά ασφαλείας 7 δευτερολέπτων από τον Ηamilton. Για αυτή του την προσπάθεια, ο Rosberg δήλωσε πως ο Vettel έγινε «Barrichello» πρώτα αφήνοντας τον Leclerc να τον περάσει και έπειτα καθυστερώντας τους αντιπάλους του. Συγκεκριμένα είπε: «Kαημένε Vettel, ήταν σαν τον Barrichello σε αυτόν τον αγώνα. Τον άφησε να περάσει και μετά τον βοήθησε. Απίστευτο για ένας τετράκις παγκόσμιο πρωταθλητή. Δεν θα είναι χαρούμενος για αυτό, είμαι σίγουρος».

Στην συνέχεια ο Rosberg αποθέωσε τον Leclerc λέγοντας: «Oδηγεί τόσο καλά φέτος. Αυτή η νίκη θα τον βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία για τι θα του δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Θα κάνει το επόμενο βήμα. Αισθάνεται πολύ καλά στο μονοθέσιο την ίδια στιγμή που ο Vettel δεν τα πηγαίνει τόσο καλά ιδιαίτερα με το πίσω μέρος. Είναι νευρικός.»

Στο τέλος, ο Rosberg έδωσε και την πρόβλεψή του για τον νικητή του Ιταλικού Grand Prix λέγοντας: «O Leclerc είναι το φαβορί.»
 

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια