" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το τρίτροχο SEAT Ibiza concept το είχαμε δει πάλι πριν δύο χρόνια και το είχε κατασκευάσει ένα ανεξάρτητος κατασκευαστής με το όνομα Auto Ellenrieder

SΕΑΤ Ibiza με τρεις ρόδες

Διαβάστηκε από 9422 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2016

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε ένα καμουφλαρισμένο SΕΑΤ Ibiza με τρεις τροχούς να δοκιμάζεται σε δρόμους της Γερμανίας.

 
Τα τρίτροχα οχήματα είναι η αλήθεια πως δεν βρήκαν ποτέ ανταπόκριση από το κοινό, ωστόσο δεν αποκλείεται σε λίγο καιρό να δούμε στους δρόμους ένα τρίτροχο Ibiza. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, ωστόσο η φωτογραφία που διέρρευσε στο διαδίκτυο μας προϊδεάζει για κάτι τέτοιο.


Πολλοί θα αναρωτηθούν τι νόημα θα είχε μια τέτοια κίνηση, ωστόσο να σας πληροφορήσουμε πως στη Γερμανία οι νέοι από 16 χρονών, έχουν το δικαίωμα να βγάζουν δίπλωμα οδήγησης για όχημα με ιπποδύναμη μικρότερη των 20 ίππων και τελική ταχύτητα που δεν ξεπερνάει τα 80 χλμ./ώρα. 

Σχετικά με το Ibiza, να αναφέρουμε πως στην πραγματικότητα διαθέτει κανονικά και τους 4 τροχούς, ωστόσο οι δύο πίσω είναι αρκετά κοντά. Αξίζει να αναφέρουμε πως αν δύο τροχοί έχουν απόσταση μικρότερη από 46,5 εκ. τότε το όχημα θεωρείται 3τροχο. Το ίδιο ακριβώς concept το είχαμε δει πάλι πριν δύο χρόνια και το είχε κατασκευάσει ένα ανεξάρτητος κατασκευαστής με το όνομα Auto Ellenrieder. Συνεπώς εικάζουμε πως δεν πρόκειται για κάποιο επίσημο πρότζεκτ της ισπανικής φίρμας.Tags: SEAT IBIZA