Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design παρουσίασαν την πρόταση τους για το επερχόμενο Kia Rio GT κι εμείς σας παρουσιάζουμε όλες τις υπάρχουσες πληροφορίες.

Οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της X-Tomi Design παρουσίασαν την πρόταση τους για το επερχόμενο Kia Rio GT κι εμείς σας παρουσιάζουμε όλες τις υπάρχουσες πληροφορίες.

Scoop: Kia Rio GT

(2/12/2016)

`Aρχισαν τα όργανα που θέλουν το Kia Rio να πλαισιώνεται από την «καυτή» GT εκδοχή του. Μυώδης εμφάνιση και turbo κινητήρας με 180 άλογα! Τι άλλο μπορεί να κρύβει;

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από την πρώτη εμφάνιση του νέου Kia Rio, το οποίο σας παρουσιάσαμε, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στο παριζιάνικο σαλόνι αυτοκινήτου, και όπως φαίνεται έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις γύρω από το λανσάρισμα της πιο ισχυρής GT εκδοχής του.
 
Το Kia Rio GT, το οποίο βλέπετε και στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από ανεξάρτητους σχεδιαστές της X-Tomi Design, έχει αποκτήσει πιο άγρια εμφάνιση με μεγαλύτερες ζάντες, ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα εμπρός με LED προβολείς ημέρας και το χαρακτηριστικό λογότυπο GT να φιλοξενείται στη μάσκα που θυμίζει μύτη της τίγρης, όπως έχει χαρακτηριστεί και από την κορεάτικη φίρμα.
 
Πληροφορίες για τον κινητήρα του μικρού GT της Kia δεν έχουν έρθει προς το παρόν στο φως της δημοσιότητας, ωστόσο έντονη φημολογία έχει σχηματιστεί γύρω από τον ενδεχόμενο εφοδιασμό του με τον τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,6 λτ., απόδοσης περίπου 180 ίππων. Αξίζει να αναφερθεί πως υπεύθυνος για την εξέλιξη του νέου Rio GT είναι ο κος Albert Biermann, πρώην επικεφαλής του τμήματος Μ της BMW.
 
Φαίνεται τέλος, πως οι άνθρωποι της κορεάτικης μάρκας σκοπεύουν με το λανσάρισμα του Rio GT να μπουν δυναμικά στην κατηγορία των «καυτών» μικρών, που πρωταγωνιστούν μοντέλα όπως τα Fiesta ST, Corsa OPC, Clio RS, Polo GTI, Mini Cooper S, 208 GTi και Ibiza CUPRA.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center