• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από την Pick-Up εκδοχή του Toyota RAV4 και πείτε μας πως σας φαίνεται.

Scoop: Toyota RAV4 Pick-Up

4.450 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/7/2016

Βροχή φαίνεται να έρχονται οι προτάσεις από ανεξάρτητους σχεδιαστές, που θέλουν πολλά SUV και crossover να αποκτούν Pick-Up αδελφάκια. Μια τέτοια πρόταση εμφανίστηκε και για το Toyota RAV4.

 
Λίγο καιρό μετά τις πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για το Pick-Up μοντέλο της Peugeot, το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, καθώς επίσης και της ψηφιακά επεξεργασμένης εικόνας δια χειρός του Theophilus Chin, ξεκίνησαν οι φήμες και για την Pick-Up εκδοχή του Toyota RAV4.

Βεβαίως δεν έχει καμία απολύτως λογική η δημιουργία της ψηφιακά επεξεργασμένης εικόνας από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή, μιας και δεν πάει πολύς καιρός από την ημέρα που έκανε το επίσημο ντεμπούτο του το νέο Toyota Hilux, το οποίο και οδηγήσαμε στις ερήμους της Αφρικής.


Έχοντας ως δεδομένο την «βαριά φανέλα» του Hilux, το οποίο αριθμεί 48 χρόνια παρουσίας στον χώρο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, ίσως να μην υπάρχει καν λόγος για να συζητιέται το ενδεχόμενο του RAV4 Pick-Up, εν τούτοις ο σχεδιαστής έχει τη δική του άποψη την οποία και υλοποίησε στο χαρτί… ή μάλλον στην οθόνη του υπολογιστή.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι βάση για αυτή την σχεδιαστική εκδοχή του ιαπωνικού SUV αποτέλεσε το Fiat Toro, το οποίο ουσιαστικά φιλοξενεί όλο το εμπρός μέρος του RAV4 καθώς επίσης και κάποιες λεπτομέρειες που προσέθεσε ο σχεδιαστής, προκειμένου να συμβεί η μεταμόρφωση σε Pick-Up. Πως σας φαίνεται ακόμα και ως πιθανότητα μια τέτοια κίνηση;

 
  • Πειραιωτης

    Ασχημο δεν το λες...αντιθετα με της στογγυλεμενες πλευρες του εχει ευχαριστη οψη. Στην αμερικη θα ηταν μεσα στης αμεσες επιλογες τους με την αγαπη που απολαμβανουν στην μεγαλη χωρα τους τα pick up!

      1