Η τσέχικη μάρκα-μέλος του VW Group δημοσίευσε μια σειρά από σχέδια για το πώς θα μοιάζει το πρώτο της SUV στην ιστορία κάτω από το έμβλημα RS.

Το Kodiaq RS θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο Παρίσι σε λίγες μέρες.

Σκίτσα του Kodiaq RS

2.971 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2018)

Με ένα νέο σύστημα, η Skoda θέλει να κάνει τεχνητά πιο «άγριο» τον ήχο του turbodiesel μοτέρ του Κοdiaq RS. Δείτε τα νέα σκίτσα για το μοντέλο που δημοσίευσε η μάρκα.

Το τμήμα Marketing της Skoda φαίνεται αποφασισμένο να μην περάσει ούτε μια μέρα χωρίς το επερχόμενο Kodiaq RS να βρίσκεται ψηλά στη δημοσιότητα. Αυτή τη φορά, η τσέχικη μάρκα-μέλος του VW Group δημοσίευσε μια σειρά από σχέδια για το πώς θα μοιάζει το πρώτο της SUV στην ιστορία κάτω από το έμβλημα RS.

Ήδη γνωρίζουμε πως θα εξοπλίζεται με 20άρες Χtreme ζάντες, που στο εσωτερικό τους θα φιλοξενούν κόκκινες δαγκάνες των φρένων με δίσκους 17 ιντσών ενώ πίσω, θα δίνουν το παρών δύο νίκελ απολήξεις της εξάτμισης, πάνω από τις οποίες εδρεύει μια λεπτή -φωτιζόμενη κατά πάσα πιθανότητα- φάσα.
Τέλος, σημειώνουμε πως σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες η κορυφαία έκδοση του Kodiaq θα εφοδιάζεται με LED προβολείς, ψηφιακό πίνακα οργάνων που στο οδηγικό προφίλ Sport θα απεικονίζει το στροφόμετρο στο κέντρο, μεγάλων διαστάσεων τροχούς, αλλά και ένα νέο για τη μάρκα σύστημα εν ονόματι Dynamic Sound Boost. Πρόκειται για έναν ενισχυτή ήχου που κάνει τεχνητά πιο «άγριο» και μπάσο τον θόρυβο της εξάτμισης του 2.0 Bi-Τurbo TDI κινητήρα του γερμανικού group με ισχύ 240 ίππων ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης. Σε ό,τι αφορά τώρα τη μετάδοση της κίνησης του Kodiaq RS δεδομένος θεωρείται ο εφοδιασμός του με DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον στάνταρ εξοπλισμό, όπως επίσης και με το σύστημα τετρακίνησης AWD.

Το Kodiaq RS θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα στο Παρίσι σε λίγες μέρες ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει σύμφωνα με πληροφορίες και η  επίσημη παρουσίαση του με όλα τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.
 

NEO TRANSPORTER
test center