Το νέο δίδυμο της McLaren.

Στη McLaren o Ricciardo

2.081 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2020)

O ταλαντούχος Αυστραλός θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Carlos Sainz που φεύγει για την Scuderia Ferrari. Λιγοστεύουν οι επιλογές του Vettel...

Στη δεύτερη μεγάλη μεταγραφή της εβδομάδας, η McLaren ανακοίνωσε πως ο Ricciardo θα οδηγεί με τα χρώματά της για δύο χρόνια από το 2021.

Η Ferrari αποκάλυψε την Τρίτη ότι ο Sebastian Vettel θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος του έτους, μια κίνηση που προκάλεσε μια σειρά από αλυσιδωτές αντιδράσεις στο grid. Η McLaren επιβεβαίωσε σήμερα ότι ο Carlos Sainz αποχωρεί από τo Woking και παράλληλα ανακοίνωσε πως συμφώνησε με τον Daniel Ricciardo για την σεζόν 2021, ο οποίος αφήνει την Renault στην οποία ήταν γνωστό πως ήταν δυσαρεστημένος λόγω της μέτριου μονοθεσιου που είχε στην διάθεσή του περυσι. Ο Lando Norris θα παραμείνει στην McLaren για τρίτη χρονιά το 2021 φτιάχνοντας έτσι ένα πολύ δυνατό δίδυμο.

Το αφεντικό της McLaren, Zak Brown είπε: «Η υπογραφή του Daniel είναι ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός για το μακροπρόθεσμο σχέδιό μας και θα φέρει μια συναρπαστική νέα διάσταση στην ομάδα, μαζί με τον Lando. Αυτά είναι καλά νέα για την ομάδα μας, τους συνεργάτες μας και φυσικά τους οπαδούς μας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Carlos για την εξαιρετική δουλειά που έκανε για τη McLaren».

Με τον Sainz να πηγαίνει στην Ferrari και τον Ricciardo στην McLaren, o Vettel έχει λίγες επιλογές. Η Mercedes δύσκολα θα φέρει τον Vettel δίπλα στον Hamilton καθώς λέγεται πως προτιμά να τον πλαισιώσει με κάποιον πιο νέο οδηγό, αν φύγει ο Bottas, ενώ η Renault δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει το υψηλό του συμβόλαιο και ο Vettel είναι άγνωστο αν επιθυμεί να τρέξει με την γαλλική ομάδα.
 

Toyota
moto