Στην Red Bull μέχρι το 2023 ο Verstappen

3.284 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Tην συνεργασία τους μέχρι το 2023 ανανέωσαν οι δύο πλευρές.

Tην ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι τα τέλη του 2023 ανακοίνωσαν η Red Bull και ο Max Verstappen. O νεαρός Ολλανδός, τώρα 22 χρονών, ξεκίνησε από την Toro Rosso το 2016 πριν αναρριχηθεί στην πρώτη ομάδα και αποδείξει πως πρόκειται ένας από τους πιο ταλαντούχους πιλότους στο pitlane.

Ο Verstappen δήλωσε σχετικά: «Eίμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα την συνεργασία μου με την ομάδα. Η Red Bull πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την δυνατότητα να ξεκινήσω στην Formula 1 και για αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων. Στο πέρασμα των ετών δέθηκα με την ομάδα και εκτός από το πάθος και την απόδοση μέσα στην πίστα, είναι πάντα όμορφο να συνεργάζεται με μια τόσο σπουδαία ομάδα ανθρώπων. Ο ερχομός της Honda και η πρόοδος που έχουμε κάνει τους τελευταίους 12 μήνες μου με κάνει να πιστεύω πως θα κερδίσουμε μαζί. Θέλω να νικήσω με την Red Bull και στόχος μας είναι να παλέψουμε μαζί για το παγκόσμιο πρωτάθλημα».

Ο Christian Horner, αρχηγός της Red Bull στην F1 τόνισε από την πλευρά του: «Mε τις προκλήσεις που υπάρχουν για το 2021, είναι σημαντικό να υπάρχει μια συνοχή. Ο Max έχει αποδείξει πως είναι ένα κεφάλαιο για την ομάδα. Πιστεύει στην συνεργασία μας με την Honda και είμαστε πανευτυχείς για την ανανέωση της συνεργασίας μας.»
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda