• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στις 14-15/9 το 11ο P.I.C.K. ΕΚΟ racing 100

1.756 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/9/2019
 

Τέρμα τα γκάζια για το 11o P.I.C.K. ΕΚΟ Racing 100 το οποίο ετοιμάζεται να μετατρέψει το κέντρο της πόλης σε μια μεγάλη αγωνιστική πίστα προσφέροντας θέματα που κόβει την ανάσα.

Η διοργάνωση που ξεκίνησε το 2009 και διένυσε μια δεκαετία με σημαντικές αλλαγές, συνεχώς εμπλουτιζόμενη με νέες ιδέες και νέα events, παρουσιάστηκε την Τρίτη το μεσημέρι στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο King George, παρουσία πολιτικών, φορέων και ανθρώπων των ΜΜΕ από την Αθήνα και την Πάτρα. Όπως τόνισαν οι διοργανωτές  θα συνεχίσει να συμβάλλει και στην επόμενη δεκαετία  και να εξελίσσεται όπως και  ο μηχανοκίνητος αθλητισμός. Όπως αλλάζει η μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έτσι αλλάζει και το 11o P.I.C.K. ΕΚΟ Racing 100. Δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε μέσα στην επόμενη δεκαετία και ηλεκτρικά καρτ.

Την διοργάνωση, που τελεί υπό την αιγίδα του υφυπουργείου αθλητισμού, χαιρέτισε μέσω βίντεο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Συνεχάρη το 11o P.I.C.K. ΕΚΟ Racing 100 για τα 11 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας του και τόνισε ότι έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην σκηνή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ενώ βοηθάει σημαντικά και στη διάδοση του αθλήματος. «Οι αγώνες του 11oυ P.I.C.K. ΕΚΟ Racing 100 συνδέονται άρρηκτα  με την οδική ασφάλεια και την εκπαίδευση της οδικής συμπεριφοράς» τόνισε ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και έδωσε ραντεβού στην Πάτρα.

Τα event του 11ου PICK EKO Racing 100
Η πορτογαλική ομάδα Arrepiado και ο Ricardo θα ξεσηκώσουν το κοινό της Πάτρας, η αγωνιστική LAMBORGHINI HURACAN θα προκαλέσει «τυφώνα», οι μοναδικοί FANNY FLUTTERS RACING TEAM, τα EKO DIRT GAMES και το τρίκυκλο όχημα του Ιταλού αρτίστα Loris Rosati θα κλέψει και φέτος τις εντυπώσεις με τα ακροβατικά του κόλπα. Στα DRIFT, οι Χρήστος Χαντζαράς, Νίκος Καλούδης, Αχιλλέας Μποχώρης και Δημήτρης Περήφανος. Στα αγωνιστικά, ο Pete Parthenis και o Σταύρος Χατούπης.

Official Broadcaster και χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, όπου όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα μεταδώσει απευθείας τους αγώνες την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.