Ο Schumi με την γυναίκα του.

Σχεδόν έτοιμη η ταινία για την ζωή του Schumacher

2.818 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2019)

Πιθανότατα τον Δεκέμβριο θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία για τον Michael Schumacher.

Μέσα στο 2019 αναμένεται να είναι έτοιμη η ταινία για την ζωή του Michael Schumacher. Η παραγωγή γίνεται με την σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του και θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τον πατέρα του, την γυναίκα, τα παιδιά αλλά και πολλά άλλα πρόσωπα κλειδιά που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην μέχρι τώρα ζωή του.

Την παραγωγή της ταινίας έχουν αναλάβει οι Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons που συνεργάστηκαν για τα ντοκιμαντέρ γύρω από την ζωή των Boris Becker και Udo Jurgens. Πιθανότερος μήνας για το λανσάρισμα της ταινίας είναι ο Δεκέμβριος.
 
H εταιρεία που έχει αναλάβει την προώθηση της ταινίας λέει ότι η ταινία θα « αποκαλύψει πολλές πτυχές του περίπλοκου χαρακτήρα του- τον αδίστακτο οδηγό της F1, το φιλόδοξο παιδί, τον ταπεινό μηχανικό, τον ομαδικό παίχτη και τον αφοσιωμένο σύζυγο και πατέρα». Ο παραγωγός Benjamin Seikel δήλωσε: «Eίμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε έμπιστη συνεργασία με την οικογένεια Schumacher, αφού χωρίς αυτήν η ταινία θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί» ενώ η Vanessa Nocker (συμπαραγωγός) τόνισε: «Eίμαστε πλήρως συνειδητοποιημένοι για την ευθύνη που έχουμε».

Aπό την πλευρά της οικογένειας, η εκπρόσωπος της Sabine Kehm δήλωσε: «Η καριέρα του Michael πρέπει να εορταστεί 25 χρόνια από τότε που πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι που την ταινία την έχουν αναλάβει φιλόδοξοι και ευαισθητοποιημένοι επαγγελματίες».
 

Toyota
moto