• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
2 φωτογραφίες »

Το εσωτερικό του Bayon διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση με δύο οθόνες 10,25 ιντσών και ασύρματη συνδεσιμότητα με Apple CarPlay και Android Auto.

Στη digital εποχή & με ημιαυτόνομη οδήγηση

47.834 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2021)

4. Προετοιμασμένο για τη νέα digital εποχή
Το εσωτερικό του Bayon διαθέτει μοντέρνα σχεδίαση απόλυτα συμβατή με την νέα ψηφιακή εποχή. Στην καμπίνα συναντούμε προαιρετικά ένα ζευγάρι οθονών 10,25 ιντσών, η μία ως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η άλλη για να φιλοξενήσει το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Αξίζει να σημειωθεί πως για το σύστημα infotainment η στάνταρ οθόνη μετράται στις 8 ίντσες και προσφέρει ασύρματη συνδεσιμότητα με τα Apple CarPlay και Android Auto, όντας η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που διαθέτει στάνταρ ασύρματο mirroring στην κατηγορία. Επιπλέον θα συναντήσουμε τρεις θύρες USB (2 μπροστά, μία πίσω), ενώ διαθέσιμο είναι ένα premium σύστημα ήχου Bose και ένα ασύρματο pad φόρτισης.

Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί και στην πρακτικότητα της καμπίνας με τη Hyundai να υπόσχεται πως το μεταξόνιο των 2.580 χλστ. θα εξασφαλίσει άνετους χώρους στους και χώρο αποσκευών που φτάνει τα 411 λίτρα και τα 1.200 λτ. αν πέσουν τα πίσω καθίσματα.

3. Τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης
Η τεχνολογική επανάσταση του Bayon συνεχίζεται με το πακέτο ασφάλειας SmartSense της Hyundai, το οποίο προσφέρει ακόμα και ημιαυτόνομα συστήματα υποβοήθησης, όπως Lane Follow Assist (LFA) που διατηρεί το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας κυκλοφορίας του και το Smart Cruise Control (NSCC), το οποίο χρησιμοποιεί δεδομένα από το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου για να ρυθμίζει αυτόματα την ταχύτητα στις λεωφόρους ή στους αυτοκινητόδρομους. Φυσικά, το Bayon είναι εξοπλισμένο με σύστημα αυτόνομης οδήγησης, με ανίχνευση πεζών και ποδηλατών, καθώς και τη λειτουργία Junction Turning, η οποία μπορεί να ενεργοποιήσει τα φρένα για να αποτρέψει τη σύγκρουση με ένα επερχόμενο αυτοκίνητο που στρίβει αριστερά σε μια διασταύρωση. Συνολικά θα συναντήσουμε 15 διαφορετικά συστήματα υποβοήθησης.

Το νέο Bayon είναι εξοπλισμένο με 15 συστήματα υποβοήθησης και ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων και τεχνολογιών ημιαυτόνομης οδήγησης.

Το νέο Bayon είναι εξοπλισμένο με 15 συστήματα υποβοήθησης και ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένων και τεχνολογιών ημιαυτόνομης οδήγησης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Παράλληλα, το νέο Bayon είναι εξοπλισμένο με την πιο πρόσφατη αναβάθμιση των υπηρεσιών Hyundai Bluelink, που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις σύγχρονες υπηρεσίες τηλεματικής Connected Car και να επικοινωνούν με το Bayon τους από το κινητό ή το τάμπλετ.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »