• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε ποια είναι τα 5 πιο οικονομικά βενζινοκίνητα SUV σε κατανάλωση, σύμφωνα πάντα με τις μετρήσεις του AutoΤρίτη στο δρόμο.

5 SUV πρωταθλητές κατανάλωσης

Διαβάστηκε από 25446 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/3/2017

Και crossover και βενζίνη και με χαμηλή κατανάλωση. Πρωτιά για το υβριδικό C-HR με 5,4 λτ/100χλμ, ακολουθούν C4 Cactus, Ford EcoSport, Ateca και Peugeot 3008, με κατανάλωση κάτω από 6,8 λίτρα.

 
Και crossover και βενζίνη και με χαμηλή κατανάλωση

Τα crossover έχουν κερδίσει το αγοραστικό κοινό, αφου προσφέρουν την άνεση και την ευρυχωρία ενός hatchback, αλλά έχοντας μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος βοηθούν τις αποδράσεις από την γκρίζα καθημερινότητα. Κάποτε ήταν υπόλογα για την αυξημένη τους κατανάλωση, ειδικά στις εκδόσεις βενζίνης. Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτά είναι τα 5 πιο οικονομικά βενζινοκίνητα crossover, σύμφωνα με τις μετρήσεις μας, που καίνε λιγότερα και από συμβατικά μοντέλα!

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • Φίλιππος

  Τα SUV θέλουν diesel κινητήρα λόγω βάρους αλλά και χρήσης. Όποιος τα παίρνει με βενζινοκινητήρα θέλει να πηγαίνει για καφέ και να λέει οτι εχει "τζιπάκι".Κάνει οικονομία στην αγορά λόγω χαμηλότερης τιμής το παίρνει και δικίνητο και πάει πατημένο χώμα που πάει και οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο. Ο σωστός συνδυασμός είναι diesel και 4Χ4 αλλιώς τσάμπα αγορά. Ειδικά το CH-R της Toyota είναι και υβριδικό ή 1.2 4Χ4 εκεί είναι το μεγάλο γέλιο, πεταμένα λεφτά, χωρίς χώρους και πίσω καθίσματα φυλακή ειδικά για παιδικό κάθισμα ή ταξίδι.

    8
 • France

  Αν νομίζετε με τα πιεσμένα τουρμπατα χιλιάρια ότι θα κάνετε οικονομία ειδικά με αυτό το βάρος των suv, είσαστε οικτρά γελασμένοι, όταν οι άλλοι ατμοσφαιρικοί 1600+ κυβικά θα αλλάζουν φίλτρο λαδιού κάθε 10 χιλ.χιλιομετρα, άλλοι θα αλλάζουν ....Τουρμπίνα

    6
 • Grepogoal

  @Φίλιππος ΕΙναι οντως ανεκδοτο τετοιες μηχανες για τετοια αυτοκινητα,αλλα ποσοι απο τους αγοραστες θα πανε για offroading??Κανεις πιστευω...

    5