Ταξιδεύει στο Λονδίνο η Formula 1;

Ταξιδεύει στο Λονδίνο η Formula 1;

2.061 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2021)

Επενδυτές πιέζουν για να κατασκευαστεί μια νέα πίστα στους δρόμους του Λονδίνου και φέρεται πως έχουν λάβει ήδη το πράσινο φως από το δήμαρχο του Λονδίνου.

Μπορεί η Μεγάλη Βρετανία να φιλοξενεί ήδη έναν αγώνα Formula 1 στο Silverstone, ωστόσο φαίνεται πως ίσως δούμε τις ομάδες να ταξιδεύουν στο Νησί και δεύτερη φορά για ένα Grand Prix στους δρόμους του Λονδίνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο ανατολικό Λονδίνο η πίστα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αμερικανική εταιρεία 777 Partners και μια ομάδα Βρετανών επενδυτών πιέζουν για να δημιουργηθεί μια νέα πίστα στους δρόμους του Λονδίνου και συγκεκριμένα στην περιοχή Newham στο ανατολικό Λονδίνο. Ο δήμαρχος του Λονδίνου Sadiq Khan φέρεται να έχει δώσει τις «ευλογίες» του.

«Θα αναβαθμιστεί η περιοχή»

Ο Josh Wander, ιδρυτής της 777 Partners δήλωσε σχετικά: «Ελπίζουμε πως είμαστε κοντά στην υλοποίηση του πλάνου. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη με τους καλύτερους αθλητές, τους οπαδούς και τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, ως σπόνσορες θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Επίσης, θα χτίσουμε ένα συγκρότημα υποδομών που θα χρησιμοποιούνται όλο τον χρόνο και να δώσει ζωή στις γύρω περιοχές. Η επίδραση θα είναι σημαντική». 

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο

Μέχρι αυτή την στιγμή, η Liberty Media, η εταιρεία που έχει στην ιδιοκτησία της της Formula 1 δεν έχει προχωρήσει σε κάποια ανακοίνωση. Ξέρουμε ωστόσο πως το καλεντάρι της επόμενης χρονιάς θα αποτελείται από 23 αγώνες, ένας από τους οποίους θα γίνει για πρώτη φορά στους δρόμους του Miami.

Και δεύτερη πίστα στη Μεγάλη Βρετανία;
- Nέα πίστα στο ανατολικό Λονδίνο
- «Θα αναβαθμιστεί η περιοχή» λένε οι επενδυτές
- Δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι τώρα
Στην Ελλάδα θα δούμε ποτέ μια πίστα Formula 1;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
skoda