2 φωτογραφίες »

Τέλος μετά από 23 χρόνια για το δίδυμο Loeb-Elena!

2.902 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2021)

Τίτλοι τέλους σε ένα άκρως επιτυχημένο δίδυμο που έχει περάσει από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού έπεσαν επίσημα, καθώς ο Sebastien Loeb και ο συνοδηγός του Daniel Elena ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους μετά από 23 ολόκληρα χρόνια!


Μία ζωή ολόκληρη και μάλιστα γεμάτη επιτυχίες μπορούν κάλλιστα να ισχυριστούν πως έχουν ζήσει μαζί ο «θρύλος» του μηχανοκίνητου αθλητισμού Sebastien Loeb και ο πιστός επί 23 συναπτά έτη συνοδηγός του Daniel Elena. Ωστόσο όπως λέει ο λαός, «όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν» και αυτό ακριβώς συνέβη στη συνεργασία των δύο Γάλλων που έλαβε και επίσημα τέλος μετά από 23χρόνια κοινής πορείας.
 
Μέσω ανάρτησης στην οποία προχώρησε ο Loeb από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, ο Γάλλος οδηγός ανακοίνωσε το γεγονός γράφοντας μεταξύ άλλων: «Μετά από πέντε ράλι Ντακάρ μαζί και μετά από συζητήσεις με την ομάδα καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ίσως θα ήταν καλό να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Δεν είναι εύκολη απόφαση».
 
Παράλληλα ο Loeb υποστήριξε πως αυτή η απόφαση δε θα επηρεάσει τη φιλία του με τον Elena, ο οποίος όπως φαίνεται πλήρωσε το «μάρμαρο» για την κακή πορεία της Prodrive στο τελευταίο ράλλυ του Ντακάρ, όπου οι Loeb και Elena εγκατέλειψαν.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως για το WRC το δίδυμο Sebastien Loeb-Daniel Elena είναι με διαφορά το πιο επιτυχημένο στην ιστορία του αγωνίσματος, καθώς μαζί κατέκτησαν εννιά πρωταθλήματα, 79 νίκες και ανέβηκαν 119 φορές στο βάθρο μεταξύ του 2001 και του 2020.

Hyundai
vw