Τι ενώνει και τι χωρίζει τα CUPRA Formentor, VW Tiguan και Audi Q3;

Τι ενώνει και τι χωρίζει τα CUPRA Formentor, VW Tiguan και Audi Q3;

Τι ενώνει και πού διαφέρουν τα CUPRA Formentor, VW Tiguan & Audi Q3;

29.134 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2023)

- Έχουν ως κοινό στοιχείο την πλατφόρμα και τον 1,5 TSI των 150 ίππων
- Το Tiguan χωράει μία βαλίτσα παραπάνω και πιο άνετα τους επιβάτες
- Το Formentor είναι το πιο σπορ στο μάτι και στο δρόμο
- Το Q3 είναι το πιο πολυτελές και έχει τα κορυφαία φρένα στην κατηγορία του

Έχουν ως κοινό στοιχείο την πλατφόρμα και τον 1,5 TSI των 150 ίππων

Τα τρία αυτά μοντέλα μοιράζονται την ίδια MQB πλατφόρμα και συνεπώς πολλά μηχανικά μέρη. Κύριο κοινό σημείο τους είναι ο 1.500άρης TSI των 150 ίππων που προσφέρει καλές επιδόσεις αλλά είναι εξίσου απαιτητικός σε καύσιμο και αντλεί και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του κοινού σε πωλήσεις. Φυσικά και τα τρία, συνδυάζονται επίσης με το DSG7 κιβώτιο της μάρκας που προσφέρει γρήγορες και άνετες αλλαγές σχέσεων.

Το Tiguan χωράει μία βαλίτσα παραπάνω και πιο άνετα τους επιβάτες

To Tiguan είναι ένα οικογενειακό SUV που προσφέρει μεγάλους χώρους για όλους τους επιβάτες και παράλληλα διαθέτει ένα τεράστιο σε χωρητικότητα πορτ-μπαγκάζ που μπορεί να μεταφέρει όλες τις αποσκευές μιας οικογένειας ακόμη σε μεγάλα ταξίδια. Εκτός των χώρων του, το μοντέλο διακρίνεται για τον τεχνολογικό του εξοπλισμό και το πάτημά του.

Το Formentor είναι το πιο σπορ στο μάτι και στο δρόμο

To Formentor, το πρώτο CUPRA που δεν βγαίνει στην αγορά και ως SEAT, ξεχωρίζει για την σχεδίασή του, αφού με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις πως δεν πρόκειται για ακόμη ένα τετράγωνο SUV. Οι ρεπρίζ του είναι καλές, διαθέτει καλούς χώρους για τα πόδια και τα κεφάλια των πίσω επιβατών αλλά θα θέλαμε μεγαλύτερο το μήκος του πίσω καθίσματος, ώστε να χωράει πιο εύκολα ένας τρίτος επιβάτης.

Το Q3 είναι το πιο πολυτελές και έχει τα κορυφαία φρένα στην κατηγορία του

Το πιο μοσχοπουλημένο Audi το 2023 για το ποιοτικό του και στιβαρό εσωτερικό που βρίθει σε τεχνολογία, είναι στριφτερό στον δρόμο και παράλληλα διαθέτει αρκετούς χώρους για τους πίσω επιβάτες. Εκτός από καλές ρεπρίζ, το Q3, είναι εξαιρετικό στο φρενάρισμα καθώς σύμφωνα με τις μετρήσεις μας, χρειάζεται τα λιγότερα μέτρα για να φρενάρει από τα 100 χλμ./ώρα στην κατηγορία του.

Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να διαβάσετε την παρουσίασή μας στα CUPRA Formentor, VW Tiguan και Audi Q3 όταν αυτά συνδυάζονται με τον 1.500άρη TSI κινητήρα, όταν αυτός συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων.

Σελίδα 2VW Tiguan: Το πιο ευρύχωρο για τα πόδια των πίσω επιβατών και σε πορτ-μπαγκάζ
Σελίδα 3CUPRA Formentor: 4 έτη εγγύηση και πολύ καλές ρεπρίζ
Σελίδα 4Audi Q3: Αυθεντικό premium μικρομεσαίο SUV
EUROINS PASXA
fiat