Το κόστος κτήσης του νέου Opel Insignia GSi Grand Sport ξεκινά από 44.350 ευρώ στη χώρα μας.

Το Insignia GSi προσφέρεται τόσο σε sedan όσο και σε station wagon αμάξωμα.

Το βασικό Insignia GSi Grand Sport εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λτ. ισχύος 260 ίππων.

Το σύνολο ολοκληρώνεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με paddles στο τιμόνι.

Τιμές του νέου Insignia GSi

7.469 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2017)

Στη διάθεση του ελληνικού κοινού βρίσκεται πλέον το νέο Opel Insignia GSi Grand Sport, με την εταιρεία να ξεκινά το εμπορικό του λανσάρισμα στη χώρα μας. Δείτε πόσο κοστίζει, αλλά και με ποιο κινητήρα προσφέρεται.

Το κόστος απόκτησης του νέου μοντέλου ξεκινά από 44.350 Ευρώ (τιμή λιανικής με ΦΠΑ), με το βασικό Insignia GSi Grand Sport να είναι εξοπλισμένο με έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 260 ίππους, δίνοντας τη δυνατότητα στο μοντέλο, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση της φίρμας, να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.
Ο κινητήρας διατίθεται με ένα σετάρισμα του πλαισίου FlexRide, προσαρμοζόμενη τετρακίνηση (adaptive AWD) με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring), ελαστικά Michelin Pilot Sport 4 S υψηλής πρόσφυσης και ένα νέο, οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο που επιτρέπει μηχανικές αλλαγές σχέσεων μέσω των χειριστηρίων του τιμονιού.
 
Τέλος, στο εσωτερικό τα νέα σπορ καθίσματα που έφτιαξε η Opel έχουν την πιστοποίηση AGR, ενώ από κει και πέρα έχει τοποθετηθεί flat-bottom δερμάτινο τιμόνι, αλουμινένια πεντάλ και μαύρος ουρανός, ώστε να τονιστεί ο σπορ χαρακτήρας.

peugeot
skoda