• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Φωτιά στα μικρά GTi βάζει η άφιξη του νέου Opel Corsa OPC στην ελληνική αγορά. Η τιμή του διαμορφώνεται (με απόσυρση) στα 21.095 ευρώ.

Το προαιρετικό πακέτο OPC Performance Pack, με 2.400 ευρώ υπόσχεται πιο σπορ αίσθηση και συμπεριφορά.

Στην Ελλάδα το Corsa OPC

6.593 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/5/2015

Την άφιξή του στην ελληνική αγορά έκανε το νέο Opel Corsa OPC των 207 ίππων. Η τιμή του ορίζεται στα 21.095 ευρώ με απόσυρση και συνοδεύεται από έναν πλήρη εξοπλισμό.

 
Με 207 ίππους, εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 6,9 δλ., τελική ταχύτητα 230 χλμ./ώρα) και κορυφαία οδική συμπεριφορά το Opel Corsa OPC αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση στην κατηγορία των μικρών GTI.

Το μοντέλο είναι άμεσα διαθέσιμο πλέον και στην ελληνική αγορά και η τιμή του ορίζεται στα 22.500 ευρώ (21.095 ευρώ με απόσυρση). Φυσικά, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλήρης, ωστόσο εκεί που πρέπει να σταθούμε είναι στο προαιρετικό πακέτο OPC Performance Pack το οποίο με 2.400 ευρώ υπόσχεται πιο σπορ αίσθηση και συμπεριφορά. 

Αυτό περιλαμβάνει ένα μηχανικό πολύδισκο διαφορικό της Drexler, τροχούς 18 ιντσών με μαλακά ελαστικά Michelin Pilot Sport, ακόμη πιο σπορ ρύθμιση στις αναρτήσεις, αλλά και φρένα της Brembo με δίσκους 330 χλστ. και 4πίστονες δαγκάνες μπροστά.

 
  • soundofvoid

    Aς γινει κανενα συγκριτικο για να δουμε ποιος αεριζεται αερια θερμοκηπιου και ποιος πατατες... Το νεο OPC ειναι η βελτιωμενη εκδοση του προηγουμενου Nurbugring που ηταν το απολυτο 1600αρι επιδοσεων της προηγουμενης γενιας...

      2