Tο Grand Prix της Κίνας είναι το πρώτο που αναβάλλεται μετά το 2011 και τον αγώνα του Μπαχρέιν που είχε ακυρωθεί λόγω πολιτών αναταραχών.

Tο Grand Prix της Κίνας αναβλήθηκε

3.488 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2020)

Η τελική απόφαση πάρθηκε και ο κοροναϊός νίκησε, καθώς το Grand Prix της Κίνας αναβλήθηκε!

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε αναφέρει τις σκέψεις των ανθρώπων για την αναβολή του εν λόγω αγώνα, σε μία συνέχεια το μέτρων που παίρνει η Κίνα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον κοροναϊό, που μαστίζει την ασιατική χώρα και εξαπλώνεται προς τις υπόλοιπες χώρες. Εν τέλει ό,τι έχει συμβεί σε όλα τα αθλητικά γεγονότα, το ίδιο έγινε και για το Grand Prix της Σαγκάης που ήταν προγραμματισμένο για τις 17-19 Απριλίου, καθώς αναβλήθηκε, κάτι που ανακοινώθηκε επίσημα.
 
Πλέον όπως τονίζεται από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, η Formula 1 και η FIA θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά με τους οργανωτές και τις τοπικές αρχές για την παρακολούθηση της κατάστασης καθώς κλιμακώνεται, μελετώντας διάφορες ημερομηνίες για όπου μπορεί να λάβει χώρα ο αγώνας αργότερα μέσα στο έτος.
 
«Το Κινέζικο Grand Prix ήταν πάντα ένα πολύ σημαντικό κομμάτι από το καλεντάρι της F1 και οι οπαδοί πολλοί και παθιασμένοι», δήλωσε η Formula 1. «Όλοι προσβλέπουμε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στην Κίνα το συντομότερο δυνατόν και ευχόμαστε όλοι οι κάτοικοι να είναι καλά στην υγεία τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».
 
Για την ιστορία να πούμε πως το Grand Prix της Κίνας είναι το πρώτο που αναβάλλεται μετά το 2011 και τον αγώνα του Μπαχρέιν που είχε ακυρωθεί λόγω πολιτών αναταραχών.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda