Το MINI Clubman λέει αντίο με τη Final Edition
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το MINI Clubman λέει αντίο με τη Final Edition

2.037 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2023)

Το MINI Clubman Final Edition κάνει το ντεμπούτο του, αποτελώντας το κύκνειο άσμα του μοντέλου!

Μόνο 1.969 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν

Στο τέλος της διαδρομής του έφτασε το MINI Clubman, όπως είχε γίνει γνωστό πριν από περίπου ένα μήνα. Ως αποχαιρετισμό η μάρκα προχώρησε στην παρουσίαση της τελικής και περιορισμένης σε παραγωγή έκδοσης, Final Edition. Το MINI Clubman Final Edition θα κατασκευαστεί σε μόλις 1.969 μονάδες παγκοσμίως, συνδέοντας με αυτό τον τρόπο τα μοντέλα που θα παραχθούν με τη χρονιά που παρουσιάστηκε αρχικά το Clubman.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τρία χρώματα και χάλκινες λεπτομέρειες

Στο εξωτερικό, το Clubman Final Edition θα προσφερθεί σε τρία χρώματα λευκό (Nanuq White), μαύρο (Enigmatic Black) ή ασημί (Melting Silver), τα οποία θα κοσμούνται με χάλκινες (Shimmer Copper) λεπτομέρειες. Η ονομασία Final Edition θα είναι επίσης γραμμένη στο αμάξωμα, ενώ στην πίσω κολόνα θα αναγράφεται το «1 of 1969» για να δείχνει πως πρόκειται για αυτοκίνητο περιορισμένη παραγωγής.

Δερμάτινη καμπίνα

Η καμπίνα είναι εξοπλισμένη με σπορ δερμάτινα καθίσματα Dark Maroon που διαθέτουν υφασμάτινο ένθετο καθώς και μπλε ραφές για λόγους αντίθεσης. Το σήμα Final Edition είναι τοποθετημένο σε διάφορά σημεία όπως για παράδειγμα στα πλαίσια των θυρών και το δερμάτινο τιμόνι. Τα βασικά διακοσμητικά στοιχεία της καμπίνας ολοκληρώνονται με χάλκινα ένθετα, τα ειδικά πατάκια και το σήμα «1 of 1969» στο ταμπλό.  

Από 42.000 ευρώ

Η ΜΙΝΙ δεν είπε πολλά αλλά γνωστοποίησε ότι το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο τόσο σε Cooper όσο και σε Cooper S. Τέλος ανακοίνωσε πως από τις 1969 μονάδες οι 100 θα διατεθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο με τιμή από 37.000 λίρες, δηλαδή περίπου 42.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
pvlhseis
15.3 Toyota 1million