Το PEUGEOT Inception Concept θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη

1.649 Επισκέψεις στο άρθρο (5/4/2024)
Το PEUGEOT Inception Concept θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη
5 Φωτογραφίες »

- Θα παρουσιαστεί στην έκθεση της VivaTech στο Παρίσι από 22 μέχρι 25 Μαΐου
- Εξοπλισμένο με πανοραμικό i-Cockpit και λειτουργία φωνητικού ελέγχου μέσω τεχνητής νοημοσύνης
- Το Hypersquare αντικαθιστά το παραδοσιακό τιμόνι με ένα ψηφιακό ηλεκτρονικό χειριστήριο
- Στο εκθεσιακό περίπτερο της PEUGEOT θα βρίσκεται και η MOBILISIGHTS

Θα παρουσιαστεί στην έκθεση της VivaTech στο Παρίσι από 22 μέχρι 25 Μαΐου

Η PEUGEOT θα παρουσιάσει το Inception concept στην έκθεση της VivaTech στο Παρίσι, που θα πραγματοποιηθεί από 22 μέχρι 25 Μαΐου. Στο πλαίσιο αυτό, το ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο που παρουσιάστηκε στην έκθεση CES στο Λας Βέγκας το 2023, θα κάνει το ντεμπούτο του για πρώτη φορά μπροστά στο ευρωπαϊκό κοινό.

Εξοπλισμένο με πανοραμικό i-Cockpit και λειτουργία φωνητικού ελέγχου μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Η κομψή εξωτερική σχεδίαση του Inception μεταφέρετε και στο εσωτερικό καθώς διαθέτει μια σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες που βελτιώνουν την οδηγική εμπειρία. Ειδικότερα, το ηλεκτρικό πρωτότυπο είναι εξοπλισμένο με το πανοραμικό i-Cockpit που υπάρχει στα PEUGEOT Ε-3008 και PEUGEOT Ε-5008, αλλά με νέες προοπτικές όπως η λειτουργία φωνητικού ελέγχου μέσω της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης ChatGPT.

Το Hypersquare αντικαθιστά το παραδοσιακό τιμόνι με ένα ψηφιακό ηλεκτρονικό χειριστήριο

Παράλληλα, στη VivaTech η PEUGEOT θα παρουσιάσει μέσω του Inception το Hypersquare. Η καινοτομία αυτή αντικαθιστά το παραδοσιακό τιμόνι με ψηφιακά ηλεκτρονικά χειριστήρια, αξιοποιώντας την τεχνολογία steer-by-wire, που δημιουργεί νέες κινήσεις των χεριών για μια πιο διαισθητική, απλή και εργονομική οδήγηση.

Στο εκθεσιακό περίπτερο της PEUGEOT θα βρίσκεται και η MOBILISIGHTS

Στο εκθεσιακό περίπτερο της PEUGEOT θα βρίσκεται και η MOBILISIGHTS, η θυγατρική της Stellantis, που ειδικεύεται στα DATA (DaaS) και παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα τηλεμετρίας από συνδεδεμένα οχήματα PEUGEOT και άλλες μάρκες του ομίλου. Τα δεδομένα αυτά επιτρέπουν την εξατομίκευση της εμπειρίας του οδηγού με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των οδηγών.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda