Το νέο Peugeot 208 φόρεσε το αθλητικό του «κοστούμι» και μετατράπηκε σε ένα αυτοκίνητο έτοιμο για τις ανάγκες του WRC.

Το Peugeot 208 υπήρξε πηγή έμπνευσης για έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή, ο οποίος θέλησε να του δώσει αγωνιστική υπόσταση.

Το γαλλικό μικρό πήρε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω.

Το Peugeot 208 έτοιμο για WRC

5.004 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2019)

Το νέο Peugeot 208 φόρεσε το αθλητικό του «κοστούμι» και μετατράπηκε σε ένα αυτοκίνητο έτοιμο για τις ανάγκες του WRC.

Το Peugeot 208 είναι ένα από τα αυτοκίνητα που ξεχώρισαν στο πρόσφατο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και όπως φαίνεται υπήρξε πηγή έμπνευσης για έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή, ο οποίος θέλησε να του δώσει αγωνιστική υπόσταση.
 
Η εικόνες που βλέπετε παραπάνω αποτελούν έργο του ανεξάρτητου σχεδιαστή LukaszMyszynski, ο οποίος πρόσφερε στο νέο 208 ένα αγωνιστικό κιτ αμαξώματος και το μετέτρεψε (τουλάχιστον εικονικά) σε ένα διεκδικητή νικών σε αγώνες του WRC.
 
Το γαλλικό μικρό πήρε επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω, ενώ ευρύτερα είναι τα φτερά πάνω από τους τέσσερις τροχούς. Ο οπίσθιος αεροδυναμικός διαχυτής είναι παρών και απαραίτητος για το αγωνιστικό 208, παράλληλα οι δύο γωνιακές απολήξεις του συστήματος εξάτμισης, αλλά και η μεγάλη αεροτομή στο πάνω μέρος τραβούν την προσοχή. Τα νέα στοιχεία συνεχίζονται με τους ενσωματωμένους αεραγωγούς που βρίσκονται πάνω στο καπό, τους σπορ πλαϊνούς καθρέπτες, αλλά και το roll cage που φαίνεται ότι είναι τοποθετημένο στο εσωτερικό.  
 
Αν και πολλοί θα ήθελαν να δουν το επόμενο 208 GTI με ένα παρόμοιο κιτ αμαξώματος, αυτό δεν θα συμβεί, προφανώς, καθώς πρόκειται για εμφάνιση εμπνευσμένη από το WRC. Τέλος αναφερόμενοι στην πιο ισχυρή έκδοση του Peugeot 208 αυτή αναμένεται να φτάσει μέσα στο επόμενο έτος.

Mercedes
moto