• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το πρωτότυπο Punto Urban Cross αποτελεί μια crossover εκδοχή του «αειθαλούς» Fiat Punto. Η έκδοση παραγωγής αναμένεται στην Ινδία εντός του έτους.

Η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, το off road body kit, τα φώτα LED, οι ράγες οροφής και οι τροχοί των 17 ιντσών, μεταμορφώνουν το Punto σε ένα αρκούντως σύγχρονο crossover.

To Punto έγινε crossover

4.903 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/2/2016

Το «αειθαλές» Fiat Punto ετοιμάζεται να αποκτήσει στη μακρινή Ινδία και μια crossover εκδοχή, πρόγευση της οποίας παίρνουμε μέσω του πρωτότυπου Punto Urban Cross.

 
Μπορεί εδώ το Fiat Punto να διανύει τις τελευταίες ημέρες της μακράς «ζωής» του, όμως στην Ινδία ζει μια δεύτερη νιότη. Βλέπετε εκεί παρουσιάστηκε το πρωτότυπο Punto Urban Cross (Avventura, για να είμαστε ακριβείς), το οποίο μάλιστα προβλέπεται να μπει στην παραγωγή αργότερα φέτος.

Μιλάμε, δηλαδή, για μια crossover εκδοχή του «αειθαλούς» Fiat Punto, η οποία μάλιστα –παρόλα τα χρονάκια του αυτοκινήτου στο οποίο στηρίζεται- δείχνει όμορφη. Βοηθάνε σε αυτό τα LED φώτα εμπρός – πίσω, το ασημί off-road body kit και οι τροχοί των 17 ιντσών, ενώ highlight αποτελούν τα προβολάκια που έχουν τοποθετηθεί στις ράγες οροφής.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Αυξημένη –σε σχέση με το «κανονικό» Punto- είναι η απόσταση του Urban Cross από το έδαφος. Κάτω από το καπό του πρωτότυπου οχήματος (και λογικά του μοντέλου παραγωγής που θα ακολουθήσει) βρίσκεται ο 1.4 T-Jet turbo κινητήρας των 140 ίππων ισχύος και των 210 Nm ροπής.

«Περιποιήσεις» έχει δεχθεί και το εσωτερικό του αυτοκινήτου, ενώ τοποθετήθηκε και σύστημα infotainment με συνδεσιμότητα Bluetooth, οθόνη αφής και GPS.