Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το δώρο που έκανε η McLaren στον Κάρλος Σάινθ.

Το δώρο της McLaren στον Σάινθ «δεν υπάρχει»

5.670 Επισκέψεις στο άρθρο (25/11/2019)

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το δώρο που έκανε η McLaren στον Κάρλος Σάινθ, ο οποίος έγινε ο πρώτος οδηγός της ομάδας μετά το 2014 που βρέθηκε σε βάθρο της Formula 1.


Από το 2014 είχε να δει βάθρο η ομάδα Formula 1 της McLaren με το αρνητικό αυτό σερί να σταματά πριν από λίγες ημέρες όταν ο Κάρλος Σάινθ κατάφερε να τερματίσει στη τρίτη θέση του Grand Prix της Βραζιλίας.
 
Η επίδοση του Ισπανού όπως φαίνεται έκανε κάτι παραπάνω από χαρούμενους τους ανθρώπους της ομάδας, που με τη σειρά τους θέλησαν να πουν το δικό τους «ευχαριστώ» στον Σάινθ προσφέροντας του ένα δώρο. Όμως ούτε ο ίδιος ο «πιλότος» δε μπορούσε να φανταστεί τι δώρο ήταν αυτό.
 
Οι ιθύνοντες της βρετανικής ομάδας λοιπόν πήραν την απόφαση να χαρίσουν στον οδηγό τους μία McLaren 600LT Spider! Για αυτούς που δεν γνωρίζουν πρόκειται για ένα από τα τελευταία μοντέλα που παρουσίασε η μάρκα και εξοπλίζεται με έναν αναβαθμισμένο biturbo V8 κινητήρα 3,8 λίτρων ισχύος 600 ίππων και 620 Nm ροπής. Μιλώντας για επιδόσεις, το 0-100 χλμ./ώρα έρχεται σε 2,9 δλ., δηλαδή 0,2 δλ. πιο αργή από την Coupe, ενώ η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 324 χλμ./ώρα με την οροφή κλειστή και 315 χλμ./ώρα με τον οροφή ανοικτή.  
 
Αν αφήσουμε τους αριθμούς επιδόσεων και μεταφερθούμε σε αυτούς των χρημάτων, το εν λόγω μοντέλο στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας ξεκινά από τις 201.500 λίρες Αγγλίας, δηλαδή πάνω από 234.500 ευρώ!
 

Τέλος να θυμίσουμε πως η τελευταία φορά που η McLaren βρέθηκε στο βάθμο, ήταν στο Grand Prix της Αυστραλίας το 2014, όπου ο Τζένσον Μπάτον και ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, είχαν κάνει το 2-3 για τη McLaren, με νικητή του αγώνα τον Νίκο Ρόσμπεργκ.

VW CRAFTER LEASEPRO
test center