Ο σχεδιασμός του ηλεκτρικού e-3008 θα είναι κατάλληλος για καλύτερη αεροδυναμική που θα ευνοεί την μεγαλύτερη αυτονομία.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο σχεδιασμός του ηλεκτρικού e-3008 θα είναι κατάλληλος για καλύτερη αεροδυναμική που θα ευνοεί την μεγαλύτερη αυτονομία.

Το ηλεκτρικό Peugeot e-3008 «αποκαλύπτεται» ανεπίσημα

6.075 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2023)

Ανεξάρτητα σχέδια δείχνουν την εμφάνιση που ενδεχομένως θα έχει το νέο ηλεκτρικό Peugeot e-3008, που θα ντεμπουτάρει μέσα στο 2023.

Ντεμπούτο στο δεύτερο εξάμηνο του 2023

Η Peugeot ετοιμάζει τα επόμενα μοντέλα της και ένα από αυτά που θα δούμε λίαν συντόμως θα είναι το ολοκαίνουργιο 3008, το οποίο θα είναι εξ ολοκλήρου ηλεκτρικό όταν παρουσιαστεί το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Έτσι οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress καταπιάνονται με το θέμα και αποκρυπτογραφούν την εξωτερική εμφάνιση που θα έχει το μοντέλο, την ώρα που οι δοκιμές των πρωτότυπων συνεχίζονται.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδιασμός με γνώμονα την καλύτερη αεροδυναμική

Το νέο 3008 θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Stellantis που θα βασιστεί στην πλατφόρμα STLA Medium, για την οποία η Peugeot ισχυρίζεται πως «έχει σχεδιαστεί για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα». Παράλληλα οι σχεδιαστές της γαλλικής μάρκας θα προτιμήσουν να δώσουν στο SUV μία διαφορετική προσέγγιση από αυτή που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για τα SUV μοντέλα, με σκοπό να ευνοήσουν την αεροδυναμική και κατ' επέκταση την αυτονομία. Αυτή την προσέγγιση προσπάθησαν να αποδώσουν και στα σχέδια οι σχεδιαστές της ιστοσελίδας autoexpress, προσφέροντας στο μοντέλο μια πιο κομψή γραμμή οροφής. Από κει και πέρα η γρίλια είναι εμπνευσμένη από το πρωτότυπο Inception και ενσωματώνει τις χαρακτηριστικές «νυχιές» που έχουν το ρόλο των LED φωτιστικών σωμάτων. Οι κλειστές ζάντες είναι αεροδυναμικά σχεδιασμένες, ενώ στο πίσω μέρος παρατηρούμε τη LED μπάρα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα.     

Με έως 700 χλμ. αυτονομία

Το νέο 3008 θα γίνει διαθέσιμο με τρία αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα, συμπεριλαμβανομένης και μιας έκδοσης με δύο ηλεκτροκινητήρες. Οι μπαταρίες θα έχουν χωρητικότητα από 87 έως 104 kWh ενώ η αυτονομία θα φτάνει ακόμη και τα 700 χιλιόμετρα.

Ακολουθεί και ηλεκτρικό 5008

Μετά την πρεμιέρα του 3008 θα ακολουθήσει αυτή του 5008, το οποίο θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα και θα προσφερθεί και αυτό ως ηλεκτρικό, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές μέχρι αυτή την στιγμή άλλες πληροφορίες. H CEO της Peugeot, κα. Linda Jackson, γνωστοποίησε πως η Peugeot θα πουλάει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη από το 2030 ενώ από το 2025, κάθε Peugeot θα προσφέρεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

«Ηλεκτρίζεται» το γαλλικό SUV.

- Με νέο αεροδυναμικό σχεδιασμό για μεγαλύτερη αυτονομία.
- Έως 700 χλμ. με μία φόρτιση.
- Και με 4κίνητη έκδοση.
- Ντεμπούτο στο δεύτερο εξάμηνο του 2023.
Γουστάρεις να έχει αυτή την εμφάνιση το ηλεκτρικό e-3008 ή κάτι σε χαλάει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
CONTINENTAL
15.3 Toyota 1million