Το νέο Subaru WRX STI έρχεται στο Τόκιο πιο σκληροπυρηνικό από ποτέ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Subaru WRX STI έρχεται στο Τόκιο πιο σκληροπυρηνικό από ποτέ

14.606 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2024)

- Ετοιμάζεται για το Tokyo η Subaru, θα αναδείξει τουλάχιστον τρία νέα μοντέλα
- Ακόμα πιο σκληροπυρηνική εμφάνιση το νέο WRX STI με έντονους θόλους και ενιαίο αεραγωγό
- Τετρακύλινδρος boxer 275 ίππων και 375Nm ροπής

Ετοιμάζεται για το Tokyo η Subaru, θα αναδείξει τουλάχιστον τρία νέα μοντέλα

Αντί για την CES 2024 στο Las Vegas, η Subaru έχει επικεντρωθεί στην μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων του Tokyo. Μέσα στα εκθέματα αναμένονται να παρουσιαστούν το BRZ STI Sport και το Levorg Layback STI Performance.  Σημαντικότερο όλων ωστόσο παραμένει το νέο WRX STI. Δύο βδομάδες πριν,  η Subaru μας είχε δελεάσει με μια teaser φωτογραφία που έδειχνε την ουρά του WRX S4 STI. Σήμερα νέες φωτογραφίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πιθανή εμφάνιση του νέου πολυαναμενόμενου WRX STI.

Ακόμα πιο σκληροπυρηνική εμφάνιση το νέο WRX STI με έντονους θόλους και ενιαίο αεραγωγό

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν ένα WRX STI ακόμα πιο σκληροπυρηνικό  απ΄ την έκδοση του 2021. Σε μια μεταλλική ηλεκτρίκ απόχρωση, το αυτοκίνητο διατηρεί τον αεραγωγό πάνω στο καπό και την μεγάλη αεροτομή στο πορτ μπαγκάζ. Οι φωτογραφίες που σχεδιάστηκαν με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης προβλέπουν  πως ο κεντρικός αεραγωγός στην «φάτσα» του νέου WRX STI θα γίνει ενιαίος, και όχι χωρισμένος σε τρία τμήματα όπως πριν, ενώ έχει αφαιρεθεί και η διακοσμητική κόκκινη λωρίδα που έφερε το παλιό μοντέλο.  Οι θόλοι του νέου WRX STI θα είναι αρκετά πιο έντονοι και η οροφή του είναι πιο έντονα κεκλιμένη


Φωτογραφία για την πιθανή εμφάνιση του νέου WRX STI.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Φωτογραφία για την πιθανή εμφάνιση του νέου WRX STI.

Τετρακύλινδρος boxer 275 ίππων και 375Nm ροπής

Όσον αφορά τις επίσημες πληροφορίες, η Subaru έχει μόνο επιβεβαιώσει πως τα καινούργια WRX STI θα έχουν «καλύτερα κρατήματα» και «υψηλής ποιότητας αίσθηση οδήγησης». Αναμένεται ότι ο τετρακύλινδρος boxer 2,4 λίτρων θα χρησιμοποιηθεί και σ΄ αυτήν την γενιά WRX STI, προσφέροντας τους έτσι 275 ίππους και 375Νm ροπής.

ford
SEAT