• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Racing Pointπρόκειται για την ομάδα που θα διαδεχτεί την Force India, η οποία ουσιαστικά άλλαξε διοίκηση και μαζί της έφερε και την αλλαγή στην ονομασία, η οποία είναι πιθανό να αλλάξει εκ νέου.

Τότε θα δούμε τον αντικαταστάτη της Force India

Διαβάστηκε από 2580 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/12/2018
 

Την ημερομηνία την οποία θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο για τη Formula 1 ανακοίνωσε η ομάδα της Racing Point.

Για αυτούς που δεν τους θυμίζει κάτι το όνομα, να πούμε πως πρόκειται για την ομάδα που θα διαδεχτεί την Force India, η οποία ουσιαστικά άλλαξε διοίκηση και μαζί της έφερε και την αλλαγή στην ονομασία, η οποία είναι πιθανό να αλλάξει εκ νέου.
 
Το νέο μονοθέσιο λοιπόν της Racing Point για το πρωτάθλημα του 2019 αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 13 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο μίας εκδήλωσης που θα λάβει χώρα στο Τορόντο του Καναδά. Η ημερομηνία αυτή απέχει πέντε ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων preseason δοκιμών που θα πραγματοποιηθούν στη Βαρκελώνη.
Να τονίσουμε πως η απόφαση για να γίνουν τα αποκαλυπτήρια στον Καναδά δεν είναι τυχαία, καθώς ο νέος δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης, Lawrence Stroll και πατέρας του οδηγού της ομάδας Lance, έχει καταγωγή από τη χώρα της Βορείου Αμερικής.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του νέου μονοθεσίου είναι πολύ πιθανό να φανερώσει και τη νέα ονομασία της ομάδας, καθώς το Racing Point φέρεται να είναι προσωρινό, ενώ πολύ πιθανή είναι και η χρωματική αλλαγή στην εμφάνιση του μονοθεσίου.