Νέο πακέτο προϊόντων περιποίησης- περιοδικής φροντίδα Toyota care
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο πακέτο προϊόντων περιποίησης- περιοδικής φροντίδα Toyota care

Toyota: Προϊόντα περιποίησης για καινούρια και μεταχειρισμένα

1.106 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2022)

Η Toyota προσθέτει στις υπηρεσίες after sales της ένα νέο πακέτο προϊόντων περιποίησης και περιοδικής φροντίδας αυτοκινήτου.

Νέο πακέτο προϊόντων περιποίησης- περιοδικής φροντίδα για το Toyota σας

Η Toyota αποτελεί μια μάρκα της οποίας το όνομα είναι συνυφασμένο με την αξιοπιστία και την διάρκεια. Αυτό το καταφέρνει προσφέροντας άρτια μηχανικά οχήματα και συνοδεύοντας τα με ένα πλήρες πρόγραμμα after sales υπηρεσιών. After sales υπηρεσίες, τις οποίες συνεχώς βελτιώνει, προσθέτοντας νέα πακέτα και προσφορές που καλύπτουν την κάθε ανησυχία του κατόχου. Η τελευταία προσθήκη της Toyota είναι ένα νέο πακέτο προϊόντων περιποίησης και περιοδικής φροντίδας αυτοκίνητου. Ένα ιδιαιτέρως χρηστικό πακέτο που φροντίζει πως το αυτοκίνητο σας θα είναι προστατευμένο τόσο ως προς το εξωτερικό (γρατζουνιές και χρώμα) όσο και στο εσωτερικό του. Μάλιστα, η Toyota επιβεβαιώνει την ολιστική της προσέγγιση στο τομέα των after sales υπηρεσιών αφού προσφέρει το πακέτο Toyota Care μαζί με την αγορά νέων άλλα και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Για να δούμε, πιο αναλυτικά, τι ακριβώς περιλαμβάνει.


Πλήρες πακέτο περιποίησης Toyota με μέριμνα για εξωτερικό, ζάντες και καμπίνα.

Πλήρες πακέτο περιποίησης Toyota με μέριμνα για εξωτερικό, ζάντες και καμπίνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Προϊόντα περιποίησης με εγγύηση 5 ετών

Το πακέτο περιποίησης της Toyota περιλαμβάνει ειδικά προϊόντα που εξασφαλίζουν την προστασία του οχήματος από φθορές ή λεκέδες, με γρήγορο και αποδοτικό τρόπο και με ελάχιστη χρήση νερού. Η προστατευτική κεραμική επίστρωση εξωτερικού μέρους, σύμφωνα με τη Toyota, γίνεται εύκολα και με μια μόνο εφαρμογή ενώ πετυχαίνει μείωση γρατζουνιών σε ποσοστό έως και 40%. Ταυτόχρονα, η μάρκα ανακοινώνει πως η τοποθέτηση της ειδικής κεραμικής επίστρωσης προστατεύει το χρώμα του αυτοκινήτου από τις UV ακτίνες εξασφαλίζοντας έτσι την διατήρηση των αισθητικών επίπεδων του οχήματος σε υψηλό βαθμό. Διαφορετική κεραμική επίστρωση προσφέρει και για τις ζάντες του αυτοκινήτου, επεκτείνοντας έτσι τον κύκλο ζωής τους και κρατώντας τες καθαρές και λαμπερές. Τέλος, το πακέτο της Toyota προσφέρει δυνατότητα περιποίησης και για το εσωτερικό, αφού φέρνει προϊόντα που αδιαβροχοποιούν τα υφάσματα των καθισμάτων για τον πιο αποδοτικό καθαρισμό της εσωτερικής ταπετσαρίας από τους διαφόρους λεκέδες. Εδώ να σημειώσουμε πως τα προϊόντα του προγράμματος συνοδεύονται από 5 έτη εγγύησης.

Προϊόντα περιοδικής προστασίας και Car Care Kit

Το νέο πακέτο της Toyota δεν περιορίζεται μόνο στην περιποίηση, άλλα επεκτείνεται και στην περιοδική φροντίδα του οχήματος, αφού φέρνει μια πλήρη γκάμα προϊόντων με τα οποία μπορείτε να κρατήσετε τόσο το εξωτερικό όσο και του εσωτερικού του οχήματος καθαρό και όμορφο. Πιο συγκεκριμένο, διαθέτει ειδικά σαμπουάν με φιλικά προς το περιβάλλον συστατικά καθώς και ένα γυαλιστικό μεταλλικού χρώματος που εξασφαλίζει πως το αμάξωμα θα είναι αισθητικά ελκυστικό και δεν θα εμφανίζει φθορές. Το καθαριστικό τζαμιών βοηθά την εύκολη αφαίρεση λεκέδων και εντόμων από τα κρύσταλλα, προσφέροντας βελτιωμένη ορατότητα και καλύτερη εμφάνιση ενώ υπάρχει και ένα ισχυρό καθαρτικό για παράσιτα όπως π.χ. τις κουτσουλιές, που συναντάμε συχνά στα αυτοκίνητα μας όταν τα παρκάρουμε σε εξωτερικούς χώρους. Πολύ χρήσιμο άλλα και πρακτικό είναι το καθαρτικό κονσόλας και εσωτερικών επιφανειών που καθαρίζει με τον σωστό τρόπο την καμπίνα του οχήματος.
 
Τέλος, να αναφερθούμε στο ειδικό Car Care Kit με ειδικό τσαντάκι που προσφέρει η Toyota και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στον χώρο αποσκευών. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα καθώς και ένα πανάκι καθαρισμού με μικρόινες που είναι ειδικώς σχεδιασμένο για να αφαιρεί εύκολα σκόνη και λεκέδες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
NEW ARRIVALS
Autocheck