Η δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ Formula 1: Drive to Survive που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Φεβρουαρίου.

Τρέιλερ του νέου Drive to Survive (+vid)

5.112 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2020)

Η δεύτερη σεζόν του ντοκιμαντέρ Formula 1: Drive to Survive που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 28 Φεβρουαρίου, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το λόγο η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ ως πρώτη «γεύση».


Αν και στην πρώτη σεζόν οι Mercedes-AMG και Scuderia Ferrari αρνήθηκαν να συμμετάσχουν, αυτό δεν συμβαίνει στη δεύτερη και έτσι με τις δύο κορυφαίες ομάδες να είναι παρούσες, ο δεύτερο κύκλος αναμένεται να έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και μεγαλύτερη επιτυχία.
 
Στη δεύτερη σεζόν το Drive to Survive θα ασχοληθεί με το πρωτάθλημα της F1 για το 2019, ενώ οι υπεύθυνοι έχουν στρέψει την προσοχή τους τόσο στη Ferrari όσο και στη Mercedes. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε αρκετά παρασκήνια πίσω από την πορεία του Lewis Hamilton προς τον έκτο τίτλο της καριέρας του.
 
Αλλα σημαντικά γεγονότα θα περιλαμβάνουν σίγουρα το Grand Prix της Βραζιλίας, αλλά και αυτό της Αυστρίας, όπου ο Max Verstappen έφτασε σε μια εκπληκτική νίκη και φυσικά πολλά άλλα τα οποία θα είναι καλύτερο να περιμένουμε να τα δούμε.   
 
Δείτε το τρέιλερ.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN