Verstappen: «Ήταν πληγωμένος ο Lerclerc»

4.251 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2019)

Eπηρεασμένος από όσα έγιναν στην Αυστρία ήταν ο Lerclerc σύμφωνα με τον Max Verstappen. Διαβάστε τι είπε.

Την άποψή του για τον αγώνα που είχε στο Silverstone o Charles Leclerc εξέφρασε ο Max Verstappen μετά την λήξη του Grand Prix που βρήκε τον ίδιο στην πέμπτη θέση και τον Μονεγάσκο πάνω στο βάθρο.

Οι δύο νεαροί οδηγοί είχαν την δική τους μάχη και στο χθεσινό GP που έγινε δύο βδομάδες μετά το επεισοδιακό αγώνα στην Αυστρία που τελείωσε με τον Leclerc να διαμαρτύρεται πως ο Ολλανδός τον πέρασε παράνομα κατά τους τελευταίους γύρους. Ο Verstappen είπε για τον Lerclerc: «Πιστεύω πως ήταν ακόμα πληγωμένος για όσα έγιναν στην Αυστρία και για αυτό αμυνόταν πολύ σκληρά. Όλα καλά, δεν έχω πρόβλημα με αυτό. Φυσικά, δεν ήθελα να πάρω πολλά ρίσκα σε αυτές τις μάχες και να τραυματίσω το μονοθέσιο γιατί ήξερα ότι είμαι λίγο πιο γρήγορος και έπρεπε να απλά να αδράξω μια ευκαιρία. Τότε ευτυχώς, μου έδωσε την λύση η ομάδα μου μέσω της καλής στρατηγικής και όλα έδειχναν πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.»

Ο αγώνας του Verstappen καταστράφηκε όταν ο Sebastian Vettel έπεσε πάνω του με τον Ολλανδό να ισχυρίζεται πως εάν αυτό δεν συνέβαινε, ο ίδιος θα ανέβαινε στο βάθρο. Ο Μax είπε: «Ήμασταν γρηγορότεροι από την Ferrari στον αγώνα αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να κάνω γύρους χωρίς κάποιο άλλο μονοθέσιο μπροστά μου. Νομίζω πως ο Lewis ήταν πραγματικά πολύ γρήγορος αλλά γενικά πιστεύω πως θα μπορούσαμε να τερματίσουμε δεύτεροι ή τρίτοι».

peugeot
skoda