Verstappen: «O Lewis δεν είναι Θεός»

3.441 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2020)

Ο Max Verstappen φαίνεται πως είναι πεπεισμένος πως η Red Bull θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από την Μercedes τη νέα χρονιά.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο Max Verstappen αναφερόμενος στην πορεία που θα έχει η επερχόμενη σεζόν αλλά στις ικανότητες του 6 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Lewis Hamilton. O Verstappen πήρε την προηγούμενη χρονιά τρεις νίκες αλλά φέτος, με την πρόοδο που έχει κάνει η Honda στους κινητήρες της, πιστεύει πως μπορεί να βρεθεί στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός Ολλανδός δήλωσε συγκεκριμένα: «Στην F1 πολλά βασίζονται πάνω στο μονοθέσιο. Τουλάχιστον όταν τους πρεσάρεις είναι φυσικό τα πράγματα να γίνονται πιο δύσκολα για τον πρωτοπόρο. Εάν δεν έχεις πίεση τότε μπορείς πάντα να οδηγείς στο 97-98% και να μην κάνεις ποτέ λάθος ή να έχεις ένα Σαββατοκύριακο κακό σε όλη τη σεζόν. Εάν οι διαφορές είναι στα δύο δέκατα, η πίεση ανεβαίνει

Η συζήτηση στράφηκε έπειτα στον Lewis Hamilton με τον πιλότο της Red Bull να σημειώνει: «O Lewis είναι πολύ καλός, ένα από τους καλύτερους αλλά δεν είναι ο Θεος. Μπορεί ο Θεός να είναι μαζί του αλλά δεν είναι ο ίδιος. Η χρόνια πέρυσι ήταν μεταβατική αλλά πλέον θέλουμε πολύ να γίνουμε ανταγωνιστικοί απέναντι στην Mercedes και πιστεύω πως μπορούμε να το κάνουμε. Πρέπει φυσικά να δούμε τις δοκιμές αλλά δεν μπορώ να περιμένω. Όλοι εδώ είναι αποφασισμένοι, ιδιαίτερα μετά τον τρόπο που τελειώσαμε την σεζόν. Είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί».
 

LINGLONG VS TRAZANO
peugeot