Με πολύ όμορφα λόγια μίλησε για τη Ferrari ο Γερμανός οδηγός.

Vettel: «Ξεχωριστή η Ferrari, δε μετανιώνω»

2.315 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2020)

Κατάθεση ψυχής από τον Sebastian Vettel, ο οποίος λίγες ώρες μετά τη συμφωνία του με την Aston Martin, μίλησε για τη φυγή του από τη Ferrari, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως δε μετανιώνει καθόλου για τα χρόνια που πέρασε στη Scuderia.

Μπορεί η συνεργασία του Sebastian Vettel με τη Ferrari να κρίνεται από πολλούς (ίσως και να είναι) αποτυχημένη ωστόσο ο Γερμανός οδηγός δεν τρέφει αρνητικά συναισθήματα για την ιταλική ομάδα. Ο Vettel εντάχθηκε στη Ferrari το 2015 με στόχο να κερδίσει τον πρώτο τίτλο οδηγών από το 2007, αλλά στην πορεία των χρόνων έχασε τον στόχο του με αποτέλεσμα η συνεργασία των δύο πλευρών να αντιμετωπίσει προβλήματα και εν τέλει να τερματιστεί.
 
Μιλώντας σε ξένα Μέσα ενημέρωσης και κάνοντας τον απολογισμό της θητείας του στην ιταλική ομάδα, ο Γερμανός τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 είπε: «Φυσικά, εγώ ήρθα στη Ferrari όχι μόνο για να συμμετάσχω και όχι μόνο για να κερδίσω αγώνες, αλλά να κερδίσω πρωταθλήματα. Προφανώς, από αυτή την άποψη, μπορείτε να πείτε ότι έχουμε αποτύχει, δεν κερδίσαμε το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι είχαμε καλές στιγμές και αυτές είναι που δε θέλω να ξεχάσω».
 
Τέλος, σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει που εργάστηκε στη Ferrari ανέφερε: «Δεν μετανιώνω για τα χρόνια που πέρασα με τη Ferrari. Είναι μεγάλο μέρος της ζωής μου. Η Ferrari έχει μία ξεχωριστή θέση στον τρόπο που μεγάλωσα, καθώς έβλεπα τον Michael [Schumacher], να αγωνίζεται με την ομάδα.
 
Σίγουρα, ήθελα να κάνω κάτι καλύτερο από ό, τι έκανα, αλλά έχω δοκιμάσει τα πάντα. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά και κακές στιγμές ωστόσο όλα αυτά είναι μέρος της ζωής και της δουλειάς και ήρθε η ώρα για τις δύο πλευρές να προχωρήσουμε παρακάτω».  

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto