WRC Πορτογαλίας: Έπιασε κορυφή ο νικητής Rovanpera
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

WRC Πορτογαλίας: Έπιασε κορυφή ο νικητής Rovanpera

4.547 Επισκέψεις στο άρθρο (14/5/2023)

O Rovanpera πήρε τη νίκη στην Πορτογαλία, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο Tanak τερμάτισε πιο χαμηλά και πλέον έχει προβάδισμα 17 βαθμών.

Θριαμβευτής ο Rovanpera

Ο Kalle Rovanpera ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA με μια κυρίαρχη νίκη στο Ράλι της Πορτογαλίας το απόγευμα της Κυριακής, χάρη στην δεύτερη σερί νίκη του στη χώρα της ιβηρικής χερσονήσου. Ο Φινλανδός, ο οποίος δεν είχε ανέβει στην κορυφή του βάθρου από την περσινή νίκη του στη Νέα Ζηλανδία, έχει τώρα πλεονέκτημα 17 πόντων έναντι του Ott Tanak.

Ο Rovanpera πήρε τον έλεγχο του αγώνα, όταν ο Tanak υπέστη ζημιά το απόγευμα της Παρασκευής, και κατάφερε να πάρει μικρό προβάδισμα 10,7 δευτερολέπτων μέχρι το τέλος. Ο Rovanpera ήταν ασταμάτητος το Σάββατο και κατάφερε να διευρύνει τη διαφορά στα 57,5 δευτερόλεπτα πριν πάρει τελικά εύκολα τη νίκη σήμερα 54,7 δευτερόλεπτα μακριά από τον δεύτερο Dani Sordo. Ο Esapekka Lappi έφερε το δεύτερο i20 N μέσα στην πρώτη τριάδα και βοήθησε τη Hyundai να μείνει σε απόσταση 32 βαθμών από την Toyota στο πρωτάθλημα Κατασκευαστών. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
CORAL GAS PASXA
citroen