WRC Ράλλυ Σουηδίας: Θρίλερ με πρωτοπόρο τον Tanak
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

WRC Ράλλυ Σουηδίας: Θρίλερ με πρωτοπόρο τον Tanak

4.743 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2023)

Γεμάτο ανατροπές το Ράλλυ Σουηδίας, σε μια αμφίρροπη μάχη μεταξύ Craig Breen και Ott Tanak, που βρίσκει τον τελευταίο στην πρώτη θέση πριν την τελευταία μέρα. Τρίτος ο Thierry Neuville, μπροστά από τον Rovanpera.

Πρωτοπόρος με μικρή διαφορά ο Tanak

Σε μάχη για σκληρά νεύρα εξελίσσεται το φετινό Ράλλυ Σουηδίας, που αποτελεί το δεύτερο γύρο του WRC Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2023. Τα ηνία του αγώνα αλλάζουν χέρια και οι διαφορές ανάμεσα στα πληρώματα που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης είναι εύκολο να ανατραπούν στις παγωμένες ειδικές διαδρομές της Σουηδίας.

Το Σαββατιάτικο σκέλος έκλεισε με τον Ott Tanak της M-Sport Ford να έχει τα σκήπτρα, κρατώντας πίσω του με μια διαφορά μόλις 8,6 δλ. τον Craig Breen πίσω από τα πηδάλια του Hyundai i20 N. Σημειωτέον ότι ο Ιρλανδός βρισκόταν στην πρώτη θέση την Παρασκευή, μετά από τις πρώτες 8 ε.δ. του αγώνα, με διαφορά 2,6 δλ. από τον Εσθονό, αλλά ο τελευταίος κατάφερε να το «γυρίσει» έχοντας στο ενεργητικό του μόλις μια κερδισμένη ειδική (SS7) και αυτή την Παρασκευή. Ο Tanak διέπρεψε στις νυχτερινές ειδικές, με τους χρόνους του να δείχνουν ότι ήταν έτοιμος να «ρίξει» στον Breen περίπου 10 δευτερόλεπτα.

Και οι δύο αγωνιζόμενοι είχαν προβλήματα με τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους, των οποίων τα πέλματα αποκολλήθηκαν από τις ακραίες συνθήκες.


Ο Breen ήταν μπροστά την Παρασκευή, ωστόσο κάποια προβλήματα με τα ελαστικά του i20 N του κόστισαν πολύτιμο χρόνο.

Ο Breen ήταν μπροστά την Παρασκευή, ωστόσο κάποια προβλήματα με τα ελαστικά του i20 N του κόστισαν πολύτιμο χρόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
TI LINGLONG AGORAZO
NISSAN