Ο Wolff.

Wolff: «Μην παραπονιέστε για την F1»

3.196 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2019)

Το αφεντικό της Mercedes στην F1 είπε ότι όσοι παραπονιούνται συνέχεια για το τι συμβαίνει στην F1 στην πραγματικότητα μειώνουν την αξία του ίδιου του αθλήματος.

Τις αντίπαλες ομάδες κατηγόρησε ο γενικός αρχηγός της Mercedes για το ότι μειώνουν την αξία της Formula 1 με το να παραπονιούνται συνεχώς για τα προβλήματα που έχει.

Ο Τoto Wolff παρομοίασε τους επικριτές της F1 με τον Gerald Ratner, έναν ιδιοκτήτη μιας εταιρείας κοσμημάτων που σε ομιλία του το 1991 είπε πως τα προϊόντα που παρήγαγε ήταν «σκουπίδια» με συνέπεια να χάσει πολύ μεγάλα κέρδη.

Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός είπε: «Πιστεύω πως αυτοί που χρησιμοποιούν πολεμική φρασεολογία στις δηλώσεις τους θα πρέπει να το θυμηθούν πριν αρχίσουν να παραπονιούνται. Δεν πρέπει να κάνουμε σαν τον Ratner και να μειώνουμε την αξία του σπορ». Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας για το Αυστριακό GP: «Eίχε τρομερή ατμόσφαιρα, ήταν εντυπωσιακό με πολλούς θεατές, με αντιπαραθέσεις στην πίστα και φανταστικές αγωνιστικές στιγμές» ενώ τόνισε πως οι ομάδες που ήθελαν να επιστρέψουν στους κανονισμούς ελαστικών του 2018 τελικά νίκησαν τον αγώνα.

Ο Wolff είπε συγκεκριμένα: «Ήταν μια καλή μέρα για την F1. Ήταν ένας φανταστικός αγώνας. Πρέπει να πω ένα μπράβο στην Pirelli γιατί επέμειναν στην θέση τους παρά τις κριτικές. Πέρσι είχαμε φαινόμενα blistering, φέτος τα ελαστικά ήταν άψογα. Έίναι λίγο χιουμοριστικό πως αυτοί που έκαναν τα περισσότερα παράπονα είναι οι ίδιοι που κατάφεραν να ωφεληθούν περισσότερο από τα ελαστικά μέχρι το τέλος».
 

Hyundai
4green