3 καυτά mini μοντέλα, με δυνατότητες που δεν ταιριάζουν στην κατηγορία.

3 καυτά mini μοντέλα, με δυνατότητες που δεν ταιριάζουν στην κατηγορία.

Abarth 595 Competizione VS smart BRABUS VS VW up! GTI

16.556 Επισκέψεις στο άρθρο

Λιλιπούτεια στο μάτι, αλλά με ψυχωμένες καρδιές, τσαμπουκαλεμένο στυλ και πιπεράτο ταμπεραμέντο, τα Abarth 595 Competizione, smart fortwo coupe Brabus και VW up! GTI κάνουν άνω κάτω τα στενά της πόλης… Και όχι μόνο!

Αλητάκια; Διαβολάκια; Πείτε τα όπως θέλετε. Αυτά τα τοσοδούλια σε διαστάσεις αυτοκινητάκια έχουν τσαμπουκά με σπορ στήσιμο και καρδιές-μοτέρ λιονταριού στοχεύοντας να κάνουν χαρούμενο τον οδηγό τόσο μέσα στην πόλη, όσο κυρίως σε μια στριφτερή ανάβαση πέριξ της. Μην αρχίσετε τώρα τα περί τιμής κτλ, δεν είμαστε τρελοί προφανώς και βλέπουμε πως το Abarth 595 Competizione των 180 ίππων έχει 25, το smart fortwo coupe Brabus 22 και το up!, το πιο μίνιον GTI της VW (που λάνσαρε το καυτό αρκετικόλεξο με το Golf I) 16 χιλιάρικα. Εδώ δεν μετράνε πεζά, όπως ο εξοπλισμός (πλήρης άλλωστε και στα 3 πανάκριβα μίνι) ή η ευρυχωρία και η πρακτικότητα. Εδώ σημασία ο χαρακτήρας, η ουσία και το τι έχει να προσφέρει σε τελική ανάλυση κάθε ένα από τα μίνι GTI της αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εμφάνιση: Ψαρωτικό το Abarth 595
Mama mia! Μια ματιά αρκεί για να διαπιστώσει κανείς τις πραγματικά άγριες διαθέσεις του Abarth 595 Competizione. Kάποιοι θα το θεωρήσουν extreme, εμείς θα πούμε πως παντρεύει με μαεστρία το ρετρό στυλ με το αγωνιστικό look. Eίναι μια ακριβή, αλλά ξεχωριστή έκδοση η οποία σε βάζει στο πολεμικό της κλίμα τόσο με την όψη, όσο και με τον ήχο της της αγωνιστικής εξάτμισης Record Monza! Μπάσος είναι και ο ήχος του smart fortwo coupe, το οποίο έχει δεχθεί τις αισθητικές και μηχανικές επεμβάσεις της BRABUS με σπορ προφυλακτήρες, ψευδοδιαχύτη, special ζάντες σε γκρι ματ απόχρωση (16 ιντσών μπροστά και 17 πίσω) και φυσικά διπλή απόληξη εξάτμισης. Διακριτικότερο όλων το 5θυρο (διαθέσιμο και ως 3θυρο) up! GTI, που όμως ξεχωρίζει σαφώς από τις πιο απλές εκδόσεις του χάρη στους αγριεμένους προφυλακτήρες, τις μαύρες λεπτομέρειες, τον πίσω διαχύτη, την αεροτομή και τους τροχούς των 17 ιντσών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda