Old Vs New: Hyundai i10

18.868 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2019)

Πιο ώριμο από ποτέ: Η Hyundai θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία των μίνι, γι αυτό προχώρησε σε μια σειρά από αλλαγές στο νέο της i10. Ας δούμε λοιπόν τι καινούριο φέρνει το νέο μίνι μοντέλο συγκριτικά με το απερχόμενο.

To Hyundai i10 είναι από τους πιο δυνατούς «παίκτες» στην κατηγορία των μίνι αυτοκινήτων και η μάρκα είναι σίγουρο πως θέλει να συνεχιστεί η θετική του πορεία και στην τρίτη του γενιά. Με τον συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό και την ραγδαία ανάπτυξη τεχνολογιών γύρω από το αυτοκίνητο, οι Κορεάτες προχώρησαν σε μια σειρά από αλλαγές ή προσθήκες συγκριτικά πάντα με το προηγούμενης γενιάς μοντέλο. 

Σχεδίαση: Πιο δυναμικό και με καλύτερες αναλογίες
Αρχίζουμε τη σύγκριση του νέου i10 με τον προκάτοχό του από τον τομέα της εξωτερικής εμφάνισης. Είναι λογικό η νέα γενιά να έχει εκμεταλλευτεί τα πιο πρόσφατα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της κορεατικής μάρκας αποκτώντας καλύτερες αναλογίες από τον προκάτοχό του. Το μοντέλο είναι κοντύτερο σε ύψος κατά 20 χλστ. και μεγαλύτερο σε φάρδος κατά 20 χιλιοστά. Από εκεί και πέρα ο νέος δυναμικός σχεδιασμός, αποτέλεσμα της νέας ταυτότητας της φίρμας, συμβάλει στην καλύτερη και πιο σπορ εικόνα. Σε αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει η μεγάλη μάσκα στον πρόβολο του αυτοκινήτου, που ενσωματώνει τα στρογγυλά LED φώτα ημέρας με κυψελοειδή δομή. Πηγαίνοντας προς τα πίσω, οι διαφορές ανάμεσα στις δύο γενιές είναι μικρότερες, αν και τώρα οι τριγωνικοί όγκοι υπογραμμίζουν καλύτερα οπτικά το πλάτος του αυτοκινήτου και τονίζουν τη θέση των τροχών στις τέσσερις γωνίες. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

AUTOFIT PASXA
4green