2 φωτογραφίες »

Τα 5 καυτά μυστικά του νέου Hyundai i20

56.373 Επισκέψεις στο άρθρο

Το νέο Hyundai i20 είναι προ των πυλών. Με νέες πιο δυναμικές αναλογίες και πολύ πιο hi-tech. Δείτε 5 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για ένα από τα δημοφιλέστερα μικρά της ελληνικής αγοράς.


Με νέα σχεδιαστική γλώσσα

 Το ολοκαίνουριο i20 που είναι το πρώτο αυτοκίνητο που θα διατεθεί στην Ευρωπαϊκή αγορά με τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai, με την ονομασία «Sensuous Sportiness».

Η σχεδιαστική φιλοσοφία «Sensuous Sportiness» χαρακτηρίζεται από το συνδυασμό ανάμεσα σε τέσσερα βασικά στοιχεία: τις αναλογίες, τη σχεδίαση, το στυλ και την τεχνολογία. Ο σκοπός αυτής της σχεδιαστικής κατεύθυνσης είναι να διανθίσει με ελκυστικό στιλ τα μοντέλα της Hyundai, δημιουργώντας συναισθηματική αξία και δίνοντάς τους μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Στο νέο i20 η νέα «γλώσσα» ξεχωρίζει με το «καλημέρα» στην φαρδιά γρίλια και τις έντονες γραμμές στον πρόβολο. Οι γραμμές του πλαϊνού μέρους καταλήγουν στο πίσω παράθυρο με τέσσερις δυσανάλογες πλευρές, ενώ στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβει μία LED φωτιζόμενη γραμμή που συνδέει τα νέα αιχμηρά φωτιστικά σώματα. Το παζλ της εξωτερικής εμφάνισης ολοκληρώνεται με τις ζάντες αλουμινίου έως και 17 ιντσών.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEIRAIOS LEASING
test center